Dakkapel in Drunen Dakkapel in Drunen

Dakkapel in Drunen

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Drunen? We nodigen je uit voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom om de kwaliteit en uitstraling van onze dakkapellen te ervaren.

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Een dakkapel laten plaatsen in Drunen? Je treft het! Perfect Dakkapellen heeft niet alleen Drunen als werkomgeving, onze showroom is hier ook nog eens gevestigd! Een dakkapel in Drunen laten plaatsen is dus as easy as it gets! Zo kun je eenvoudig een afspraak met ons inplannen of langskomen voor een look & feel voordat je een keuze maakt. Wij maken maatwerk dakkapellen van perfecte kwaliteit. Dat doen we ook nog eens snel en goedkoop. Onze dakkapellen zijn in eigen beheer gemaakt van hoogwaardig polyester, een soort kunststof. Hierdoor zijn ze nagenoeg onderhoudsvrij en kunnen ze goed tegen verschillende weersomstandigheden.

Meer licht ruimte en woongenot met een dakkapel in Drunen

Een dakkapel in Drunen laten plaatsen is een waardevolle en slimme investering. Niet alleen vergroot je hiermee je woonruimte en dus je woongenot maar daarnaast ontstaat er ook nog eens meer lichtinval waardoor je kleine zolder er ineens compleet anders uitziet. Bovendien verhogen dakkapellen de waarde van je woning. Zo krijg je er ook nog wat voor terug als je het huis in de toekomst verkoopt. Perfect Dakkapellen is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van hoogwaardige prefab dakkapellen door heel Nederland, we zijn in Drunen gevestigd en zijn dus ook in deze omgeving actief.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Drunen
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

3D beleving

Onze showroom in Drunen is er om jou te inspireren. Onze 3D-beleving geeft jou een uniek beeld op maat en de offerte laat je zien welk kostenplaatje de dakkapel met zich meebrengt. Zo kom je er precies achter waarom een dakkapel wel of niet een goede keuze is voor jouw woning. Ga je akkoord met onze offerte? Dan komen we zo spoedig mogelijk de technische inmeting doen.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

In Drunen een dakkapel in houtlook laten plaatsen, kan dat?

Bij ons heb je de mogelijkheid om je kunststof dakkapel in Drunen naar eigen wens samen te stellen. Hierbij heb je volop keuze uit stijlen, kleuren, afwerkingen en opties voor extra comfort. Wij bieden standaardafmetingen aan, beginnend bij 2 meter breed tot maximaal 12 meter breed. Je kunt je prefab dakkapel geheel naar eigen smaak en stijl ontwerpen. Van een houtlook tot aan een moderne uitstraling, bij ons is van alles mogelijk! Zelfs de kleur van je dakkapel kun je zelf bepalen. Wij kunnen namelijk al onze modellen leveren in alle RAL kleuren. Bovendien is er een korte levertijd van ongeveer zes tot twaalf weken en wordt de dakkapel in Drunen binnen één dag geplaatst.

Bezoek onze showroom

Voordelen van het materiaal dat wij gebruiken

Perfect dakkapellen maakt gebruik van hoogwaardig gehard polyester. Dit is een speciaal soort kunststof met een extreem lange levensduur. Daarbij zijn de dakkapellen die wij plaatsen in Drunen volledig onderhoudsvrij. Het belangrijkste verschil tussen andere kunststoffen en onze polyester dakkapellen is dat onze dakkapellen in eigen beheer, uit één mal en dus naadloos prefab worden geleverd. Hierdoor heb je een veel betere isolatiewaarde en natuurlijk aanzienlijk minder kans op lekkages. Daarbij kunnen wij de dakkapel altijd binnen één dag plaatsen. Een polyester dakkapel kan niet rotten én hoef je nooit te schilderen. Bovendien maakt vuil weinig kans op deze dakkapellen. Vanwege de lange levensduur van het polyester geven wij ook standaard 15 jaar garantie op al onze dakkapellen.

Dakkapel in Drunen

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.