Dakkapel in Gorinchem Dakkapel in Gorinchem

Dakkapel in Gorinchem

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Gorinchem? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken.

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Aan het oriënteren op een dakkapel in Gorinchem en omgeving? En je zoekt een dakkapel die niet alleen perfect aansluit op je dak, maar ook op jouw wensen? Perfect Dakkapellen is specialist op het gebied van dakkapellen. We leveren prefab kunststof dakkapellen van de hoogste kwaliteit. De levertijd is ongeveer 6-12 weken en het plaatsen van jouw dakkapel in Gorinchem gebeurt binnen één dag. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek de showroom of plan een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs.

Dakkapel in Gorinchem laten plaatsen door Perfect Dakkapellen

Hoewel onze dakkapellen kant-en-klaar geleverd worden, ben je bij ons verzekerd van maatwerk en bieden wij de mogelijkheid om je dakkapel volledig naar wens samen te stellen. Doordat je dakkapel op maat gemaakt wordt, sluit deze naadloos aan. Dit vermindert de kans op lekkages en tocht aanzienlijk. Daarnaast zijn al onze modellen voorzien van uitstekende isolatie. Warmteverlies is hiermee verleden tijd en je bespaart tevens op je energierekening. Als je een dakkapel op je dak in Gorinchem laat plaatsen door ons, dan profiteer je van een snelle levering met lage kosten en een persoonlijke service. Je hoeft niet bang te zijn dat je dak langer open is dan nodig, we plaatsen en monteren de dakkapel in Gorinchem binnen één dag. Ook bieden wij een garantie van wel 15 jaar!

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Gorinchem
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Met ruime ervaring in het plaatsen van dakkapellen weten we precies wat er mogelijk is. En dus weten we ook dat de keuze voor een dakkapel doorgaans lastig is door alle mogelijkheden die er zijn. We helpen je natuurlijk graag. Zo kun je telefonisch contact opnemen met een van onze specialisten via +31 (0) 416 – 23 50 50. Ook kun je natuurlijk eerst de nodige inspiratie opdoen in onze showroom in Drunen. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Grote keuzevrijheid bij het samenstellen

Zoals we hierboven al beschreven, ben je vrij om jouw dakkapel in Gorinchem naar wens samen te stellen. Je hebt hierbij volop keuze uit materialen, stijlen, afmetingen en uitbreidingen. Perfect Dakkapellen produceert zowel standaardmodellen, variërend van 2 tot 12 meter breed, maar ook dakkapellen met volledig op maat geselecteerde opties zijn bij ons te bestellen. Wat voor jou de beste optie is wordt tijdens een inspectie op locatie ingeschat. Alle dakkapellen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De kleur en stijl zijn bepalend voor de uitstraling van jouw dakkapel in Gorinchem. Maak een keuze op basis van de uitstraling van jouw huis. Ook voor traditionele huizen bieden wij een uitkomst. Onze kunststof dakkapellen zijn in een ander jasje steken waardoor deze beter past bij je huis. Denk aan een houtlook bijvoorbeeld.

Bezoek onze showroom

Plaatsing en montage van je dakkapel in Gorinchem zonder overlast

Overlast van een verbouwing is nooit prettig. Gelukkig ondervind je hier bijna geen last van. Het plaatsen van je dakkapel gebeurt snel, doordat deze al in onze fabriek is samengesteld. We beschikken over handige hulpmiddelen zoals een hijskraan die we kunnen inzetten om de kant-en-klare dakkapel vakkundig te plaatsen. Vervolgens sluiten we alles netjes aan, zodat je hierna geniet van extra leefruimte en meer daglicht. Goed geïsoleerd en onderhoudsvrij; schilderen is dus nooit meer nodig.

Dakkapel in Gorinchem

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.