Dakkapel Gorinchem Dakkapel Gorinchem

Aan het oriënteren op een dakkapel in Gorinchem en omgeving? En u zoekt een dakkapel die niet alleen perfect aansluit op uw dak, maar ook op uw wensen? Perfect Dakkapellen is uw specialist op het gebied van dakkapellen. We leveren prefab kunststof dakkapellen van de hoogste kwaliteit. De levertijd is ongeveer 5 weken en het plaatsen van uw dakkapel in Gorinchem gebeurt binnen één dag. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek de showroom of plan een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs.

 

Offerte, afspraak of advies?

 

 

Dakkapel Gorinchem kopen bij Perfect Dakkapellen

Hoewel onze dakkapellen kant-en-klaar geleverd worden, bent u bij ons verzekerd van maatwerk en bieden wij de mogelijkheid om uw dakkapel volledig naar wens samen te stellen. Doordat uw dakkapel op maat gemaakt wordt, sluit deze naadloos aan. Dit vermindert de kans op lekkages en tocht aanzienlijk. Daarnaast zijn al onze modellen voorzien van uitstekende isolatie. Warmteverlies is hiermee verleden tijd en u bespaart tevens op uw energierekening. Als u een dakkapel op uw dak in Gorinchem laat plaatsen door ons, dan profiteert u van een snelle levering met lage kosten en een persoonlijke service. U hoeft niet bang te zijn dat uw dak langer open is dan nodig, we plaatsen en monteren de dakkapel in Gorinchem binnen één dag. Ook bieden wij een garantie van wel 15 jaar!

 

Grote keuzevrijheid bij het samenstellen

Zoals we hierboven al beschreven, bent u vrij om uw dakkapel in Gorinchem naar wens samen te stellen. U heeft hierbij volop keuze uit materialen, stijlen, afmetingen en uitbreidingen. Perfect Dakkapellen produceert zowel standaardmodellen, variërend van 3 tot 8 meter breed, maar ook volledig op maat gemaakte dakkapellen zijn bij ons te bestellen. Wat voor u de beste optie is wordt tijdens een inspectie op locatie ingeschat.

Alle dakkapellen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De kleur en stijl zijn bepalend voor de uitstraling van uw dakkapel in Gorinchem. Maak een keuze op basis van de uitstraling van uw huis. Ook voor traditionele huizen bieden wij een uitkomst. Onze kunststof dakkapellen zijn in een ander jasje steken waardoor deze beter past bij uw huis. Denk aan een houtlook bijvoorbeeld.

 

Plaatsing en montage van uw dakkapel in Gorinchem zonder overlast

Overlast van een verbouwing is nooit prettig. Gelukkig ondervindt u hier bijna geen last van. Het plaatsen van uw dakkapel gebeurt snel, doordat deze al in onze fabriek is samengesteld. We beschikken over handige hulpmiddelen zoals een hijskraan die we kunnen inzetten om de dakkapel vakkundig te plaatsen. Vervolgens sluiten we alles netjes aan, zodat u hierna geniet van extra leefruimte en meer daglicht.

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Met ruime ervaring in het plaatsen van dakkapellen weten we precies wat er mogelijk is. En dus weten we ook dat de keuze voor een dakkapel doorgaans lastig is door alle mogelijkheden die er zijn. We helpen u natuurlijk graag. Zo kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze specialisten via +31 (0) 416 – 23 50 50. Ook kunt u natuurlijk eerst de nodige inspiratie opdoen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

 

Offerte, afspraak of advies?