Dakkapel in Gouda Dakkapel in Gouda

Dakkapel in Gouda

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Gouda? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Woon je in Gouda of omgeving en ben je op zoek naar een dakkapel? Ontdek het ruime assortiment aan hoge kwaliteit kunststof dakkapellen van Perfect Dakkapellen. Wij leveren diverse kant-en-klare dakkapellen door heel Nederland en dus ook bij je woning in Gouda. Onze levertijd is ongeveer zes tot acht weken. Op de dag van levering zorgen wij ervoor dat je dakkapel in Gouda bovendien in één dag wordt geplaatst. Zo ligt je dak niet langer open dan strikt noodzakelijk. Wel zo prettig met het onvoorspelbare weer in Nederland, toch?! Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom langs in onze showroom of plan een adviesgesprek met een van onze adviseurs in.

De voordelen van een kunststof dakkapel in Gouda

Een polyester dakkapel in Gouda heeft vele voordelen. Zo gaat een kunststof dakkapel jaren langer mee dan andere soort materialen en heeft geen naden en kieren. Hierdoor blijft jouw dakkapel langer mooi en is onderhoud zoals schilderen niet meer nodig. Hiermee is je dak niet alleen goed afgesloten en goed geïsoleerd, het ziet er daarnaast ook stijlvol uit. De strakke afwerking zorgt er tevens voor dat het dakkapel bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Dit wordt tijdens het plaatsen van je dakkapel in Gouda door onze vakspecialisten ook zorgvuldig gecontroleerd. Dit sluit eventuele lekkages uit en zorgt voor een waterdichte dakkapel. Ook draagt dit bij aan de lange levensduur van je dakkapel. We geven niet voor niets 15 jaar garantie!

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Gouda
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Neem contact met ons op

Wij begrijpen dat een dakkapel niet zo maar even besteld is. Het is een kwestie van nadenken, overwegen en vergelijken. Wil je onze modellen liever eerst eens zien? Kom dan langs in onze showroom in Drunen. Hier vind je niet alleen onze standaardmodellen, maar word je ook nog eens vakkundig geholpen door onze medewerkers. Samen met jou bekijken we graag naar de verschillende wensen die je hebt. Uiteindelijk kunnen we dan een offerte maken. Je kunt natuurlijk ook contact met ons op te nemen. Of het nu voor advies of een afspraak is: wij helpen je met het kiezen én plaatsen van je nieuwe dakkapel!

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

In één dag geplaatst in Gouda

Perfect Dakkapellen maakt prefab dakkapellen op maat. Het grootste voordeel is dat je de dakkapel in Gouda in één dag kunt laten plaatsen. Wanneer we bij jou langskomen, hoeven we alleen de dakkapel op je dak te plaatsen. Prefab houdt namelijk in dat de dakkapel in onze eigen fabriek al wordt samengesteld. De dakkapel wordt naadloos opgeleverd in de afmetingen beginnend bij 2 meter breed tot maximaal 12 meter breed.

Bezoek onze showroom

Wanneer kies je welk model dakkapel?

Heb jij een zolder waar je gemakkelijk rechtop kunt staan? Dan is je huis voorzien van een hoge nok en volstaat een “gewone” dakkapel om meer licht, ruimte en woongenot te creëren. Kun je echter niet staan op je zolder, dan is een dakopbouw met nokverhoging of nok verlegging de oplossing om wel 30% meer woonruimte te creëren. Perfect Dakkapellen kan beide opties voor u realiseren.