Dakkapel in Heerlen Dakkapel in Heerlen

Dakkapel in Heerlen

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Heerlen? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Een dakkapel wordt altijd in één dag geplaatst!

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Een dakkapel in Heerlen laten plaatsen is heel gemakkelijk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is contact opnemen met Perfect dakkapellen. Wij maken kant-en-klare dakkapellen in onze eigen fabriek en plaatsen deze in één dag op je woning in Heerlen. Onze prefab dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Zo is er altijd een Perfect Dakkapel die bij jouw woonwens past! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor je huis in Heerlen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Wij helpen je graag!

Meer woonruimte met een dakkapel in Heerlen

Meer ruimte in je slaapkamer, badkamer of thuiswerkplek in Heerlen? Met een dakkapel van Perfect Dakkapellen kun je dit in afzienbare tijd realiseren. Omdat onze dakkapellen kant-en-klaar worden geproduceerd, kunnen wij je dakkapel al binnen zes tot twaalf weken leveren in Heerlen! Onze monteurs plaatsen je splinternieuwe dakkapel in slechts één dag zodat je vrijwel direct kunt genieten van de extra woonruimte. Een dakkapel kopen en laten plaatsen kan ook nog eens tegen een betaalbare prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan en realiseer in no time meer woongenot!

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Heerlen
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

3D-beleving

Dakkapel inspiratie nodig voor je huis in Heerlen? Kom dan langs in onze showroom in Drunen. Bekijk onze dakkapellen van binnen en buiten en ontdek alle mogelijkheden van Perfect Dakkapellen. Met onze unieke 3D-simulator laten we je zien wat een dakkapel voor je woning in Heerlen kan betekenen. Door middel van een schets zie je op groot scherm hoe de dakkapel er op je huis uit komt te zien. Dit zal de keuze voor het formaat, de uitvoering en kleur een stuk makkelijker maken! Wil je direct advies van één van onze adviseurs? Maak dan eenvoudig een afspraak. Zo ben je ervan verzekerd dat wij je tijdens je bezoek van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

De uitstraling van je dakkapel in Heerlen

Een dakkapel in Heerlen of omgeving koop je niet zomaar. Natuurlijk heb je al een bepaalde gedachte of beeld bij je dakkapel en moet de dakkapel natuurlijk wel passen bij de uitstraling van je huis. Wij denken hierin graag met je mee. Aangezien we met kant-en-klare modellen werken, is je dakkapel een stuk goedkoper én direct leverbaar. Wel heb je de keuze uit verschillende afwerkingsopties zoals bijvoorbeeld modern, landelijk, klassiek en zelfs in houtlook. Daarnaast kun je ook de plek van de ramen en of kozijnen én de kleur van je dakkapel zelf bepalen. Wij kunnen namelijk al onze modellen leveren in alle RAL kleuren.

Dakkapel in Heerlen

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.