Dakkapel in Helmond Dakkapel in Helmond

Dakkapel in Helmond

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Helmond? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Woon je in Helmond en zoek je een dakkapel? Bij Perfect Dakkapellen zit je goed. Wij leveren diverse kant-en-klare dakkapellen die wij binnen één dag op het dak van je woning kunnen plaatsen. De dakkapellen zijn van hoogwaardige kwaliteit polyester gemaakt en kunnen tegen verschillende weersomstandigheden. Benieuwd? Plan een afspraak met ons in of bezoek onze showroom om zelf de modellen te bekijken. Op deze pagina vind je meer informatie voor je dakkapel in Helmond.

Dakkapel in Helmond laten plaatsen in één dag

Wij leveren onze kant-en-klare dakkapellen door heel Noord-Brabant. Dus ook als je een dakkapel in Helmond wil kopen, ben je verzekerd van een snelle levering en afdichting van je dak. Je profiteert daarentegen van een scherpe prijs voor je dakkapel in Helmond. Hij hoeft namelijk niet speciaal op maat gemaakt te worden. Je hebt de keuze uit standaardafmetingen, ook wat betreft ramen en het plaatsen van kozijnen. De plaatsing gebeurt met moderne middelen en professionele apparatuur. Hierdoor zijn lekkages na het plaatsen uitgesloten. Onze vakmensen zorgen voor een waterdichte en goed geïsoleerde dakkapel die bestand is tegen de meest voorkomende weersinvloeden in Nederland. Je nieuwe dakkapel gaat gemakkelijk jaren mee.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Helmond
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan altijd even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag en denken mee in de verschillende opties. Ook ben je welkom in onze showroom. Zo krijg je al een goed beeld van de beschikbare modellen uit ons assortiment. Onze medewerkers hier helpen je graag met vragen en advies. Mogen we voor je aan de slag? Dan komen we sowieso langs om een kijkje te nemen en een inschatting te maken van het project dit kan gecombineerd worden met een vrijblijvend adviesgesprek.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Maak je dakkapel in Helmond zo luxe als je zelf wilt

De dakkappelen mogen dan wel in standaardafmetingen leverbaar zijn, dat betekent niet dat je onze dakkapellen niet van extra luxe kunt voorzien. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende opties en toevoegingen aan de dakkapel. Denk bijvoorbeeld aan rolluiken, ledverlichting, een ingebouwd ventilatierooster of zelfs airco. Maak je over de kleur van je dakkapel in Helmond ook geen zorgen. Omdat deze van polyester worden gemaakt, zijn ze in allerlei verschillende RAL-kleuren leverbaar. Je kunt je nieuwe dakkapel dus qua kleur perfect combineren met de kleur van je voor- of achterdeuren, kozijnen of gevelbetimmering. Daarnaast hoef je, omdat het van kunststof is, niet eens in de zoveel jaar het dak op om je schilderwerk op te knappen.

Bezoek onze showroom

Goed geïsoleerd: beter voor milieu en portemonnee

Duurzaamheid in en rond het huis is tegenwoordig een belangrijk onderdeel bij het bouwen of renoveren van een woning. Zo ook als je nieuwe dakkapellen plaatst. Zoals gezegd gaan onze dakkapellen gemakkelijk tientallen jaren mee, zonder grote slijtage te vertonen. Ze worden op een milieuvriendelijke, moderne manier geïsoleerd. Hierdoor treedt er geen warmteverlies op en maak je geen onnodige stookkosten. En dat is weer beter voor het milieu en je portemonnee. Ook nemen wij het bouwafval na het plaatsen van je dakkapel in Helmond, indien gewenst, zelf mee terug. Zo zit je niet met onnodig afval opgescheept.