Dakkapel in IJsselstein Dakkapel in IJsselstein

Dakkapel in IJsselstein

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in IJsselstein? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken.

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Ben je op zoek naar een nieuwe dakkapel of dakopbouw in IJsselstein of omgeving? Dan ben je bij Perfect Dakkapellen aan het juiste adres. Wij maken prefab dakkapellen in onze eigen fabriek en plaatsen deze in één dag op je woning in IJsselstein. Wij hebben een groot aanbod dakkapellen die in alle RAL-kleuren verkrijgbaar zijn met veel verschillende opties. Bovendien is er een korte levertijd van ongeveer zes tot acht weken.

Meer licht, ruimte en woongenot met een dakkapel in IJsselstein

Een dakkapel in IJsselstein laten plaatsen is een waardevolle en slimme investering. Niet alleen vergroot je hiermee je woonruimte en dus je woongenot, maar daarnaast ontstaat er ook nog eens meer lichtinval waardoor je kleine zolder er ineens compleet anders uitziet. Bovendien verhogen dakkapellen de waarde van je woning. Zo krijg je er ook nog wat voor terug als je het huis in de toekomst verkoopt. Perfect Dakkapellen is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van hoogwaardige prefab dakkapellen door heel Nederland.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in IJsselstein
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Plan een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs of kom op afspraak langs in onze showroom in Drunen.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Dakkapel in IJsselstein in één dag geplaatst

Perfect Dakkapellen maakt prefab dakkapellen op maat. Het grootste voordeel is dat je de dakkapel in IJsselstein in één dag kunt laten plaatsen. Wanneer we bij jou langskomen, hoeven we alleen de dakkapel op je dak te plaatsen. Prefab houdt namelijk in dat de dakkapel in onze eigen fabriek al wordt samengesteld. Je dak ligt dus nooit langer open dan strikt noodzakelijk is. Wel zo prettig met het wisselvallige Nederlandse weer, toch? De dakkapel wordt naadloos gemaakt en dus kant en klaar aangeleverd, in de afmetingen beginnend bij 2 meter breed tot maximaal 12 meter breed.

Bezoek onze showroom

Wanneer kies je welk model dakkapel?

Heb jij een zolder waar je gemakkelijk rechtop kunt staan? Dan is je huis voorzien van een hoge nok en volstaat een “gewone” dakkapel om meer licht, ruimte en woongenot te creëren. Kun je echter niet staan op je zolder, dan is een dakopbouw met nokverhoging of nok verlegging de oplossing om wel 30% meer woonruimte te creëren. Perfect Dakkapellen kan beide opties voor je realiseren. Heb je interesse in een dakkapel in IJsselstein? Of wil je graag meer weten over onze werkwijze of de verschillende mogelijkheden? Neem dan eenvoudig contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Dakkapel in IJsselstein

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.