Dakkapel in Nijmegen Dakkapel in Nijmegen

Dakkapel in Nijmegen

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Wil je een nieuwe dakkapel of dakopbouw in Nijmegen of omgeving laten plaatsen? Kies dan voor de hoogwaardige dakkapellen of dakopbouwen van Perfect Dakkapellen. Onze prefab dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Zo is er altijd een Perfect Dakkapel® die bij jouw woonwens past! Benieuwd naar onze mogelijkheden? Plan een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs of kom op afspraak langs in onze showroom in Drunen.

Dakkapel in Nijmegen in 1 dag geplaatst door Perfect Dakkapellen

Wij leveren onze prefab dakkapellen in standaardafmetingen. Dus ook als je in Nijmegen woont en een dakkapel wil laten plaatsen, ben je verzekerd van een snelle levering en plaatsing binnen één dag. Je dak hoeft nooit langer dan een dag open te liggen, wat gezien het vaak onbestendige weer in Nederland natuurlijk heel fijn is. Voor je dakkapel in Nijmegen of omgeving maken wij gebruik van hoogwaardige polyester materialen. Hierdoor is je dakkapel beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden en gaat hij een stuk langer mee dan een traditionele houten variant.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Nijmegen
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

3D-beleving ervaren?

Dakkapel inspiratie nodig voor je huis in Nijmegen? Kom dan langs in onze showroom in Drunen. Bekijk onze dakkapellen van binnen en buiten en ontdek alle mogelijkheden van Perfect Dakkapellen. Met onze unieke 3D-simulator laten we je zien wat een dakkapel voor je woning in Nijmegen kan betekenen. Door middel van een schets zie je op groot scherm hoe de dakkapel er op je huis uit komt te zien. Dit zal de keuze voor het formaat, de uitvoering en kleur een stuk makkelijker maken! Wil je direct advies van één van onze adviseurs? Maak dan eenvoudig een afspraak. Zo ben je ervan verzekerd dat wij je tijdens je bezoek van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Welke verschillende dakkapellen kan ik in Nijmegen laten plaatsen?

Perfect Dakkapellen biedt vier soorten dakkapellen en dakopbouw aan voor schuine daken: 1. Dakkapel met plat dak, dus zonder dakpannen, dit komt het meeste voor. 2. Dakkapel met een schuin dak en dakpannen erop. 3. Dakkapel met verhoging aan één zijde van je huis: de nok van je zolder wordt naar één zijde van het dak verlegd. 4. Dakkapel met verhoging aan twee zijden van je huis: de nok van je zolder wordt verhoogd waardoor aan beide zijden van het dak veel meer ruimte ontstaat.

Bezoek onze showroom

Wanneer kies je welk model dakkapel?

Heb jij een zolder waar je gemakkelijk rechtop in kunt staan? Dan is je huis voorzien van een hoge nok en volstaat een “gewone” dakkapel om meer licht, ruimte en woongenot te creëren. Kun je echter niet staan op je zolder, dan is een dakopbouw met nokverhoging of nok verlegging de oplossing om wel 30% meer woonruimte te creëren. Perfect Dakkapellen kan beide opties voor je realiseren.