Dakkapel in Roermond Dakkapel in Roermond

Dakkapel in Roermond

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Roermond? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken.

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Woon je in regio Roermond of omgeving en wil je graag een nieuwe dakkapel laten plaatsen? Bij Perfect Dakkapellen ben je dan op de juiste plek voor een dakkapel van hoogwaardige kwaliteit en materialen. Onze dakkapellen zijn gemaakt van polyester (kunststof) dat uitstekend tegen de weersomstandigheden kan. Bovendien is polyester onderhoudsvrij; schilderen is dus niet meer nodig. Ook een van onze dakkapellen in Roermond laten plaatsen? Bekijk deze pagina voor meer informatie en plan een afspraak met ons in. Wij horen graag van jou.

Dakkapel in Roermond laten plaatsen in één dag

Wij leveren onze dakkapellen door heel Zuid-Nederland. Inmiddels hebben wij al talloze dakkapellen in Roermond en omgeving mogen plaatsen. Omdat wij actief in de regio zijn, zijn we altijd in de buurt. Hierdoor kunnen we onze dakkapellen in Roermond snel leveren en plaatsen. Het dak van de woning blijft hierdoor nooit langer open dan nodig. Je profiteert van scherpe prijzen doordat wij met kant-en-klare modellen werken. Ze kunnen direct geplaatst worden, binnen één dag. De plaatsing van je dakkapel gebeurt met moderne middelen. Ook wordt je dakkapel direct en vakkundig afgedicht en waterdicht gemaakt.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Roermond
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Ben je al langere tijd op zoek naar een nieuwe dakkapel in Roermond of overweeg je verschillende merken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek denken wij mee in de verschillende mogelijkheden en geven wij je direct een kostenberaming. Heb je nog vragen? Dan horen wij die uiteraard graag van je. Wil je liever onze modellen dakkapellen al eens zien? Kom dan langs in de showroom in Drunen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Een dakkapel in Roermond met alles erop en eraan

De dakkapellen die wij bieden zijn gemaakt van een speciaal soort kunststof, namelijk hoogwaardig gehard polyester. Dit is een speciaal soort gehard kunststof, wat een extreem lange levensduur heeft en geheel onderhoudsvrij is. Het belangrijkste verschil tussen andere kunststoffen en onze polyester dakkapellen is dat onze dakkapellen in eigen beheer, uit één mal en dus naadloos prefab worden geleverd. Hierdoor heb je een veel beter isolatie en natuurlijk aanzienlijk minder kans op lekkages. Daarbij kunnen wij de dakkapel altijd binnen één dag plaatsen. Een polyester dakkapel kan niet rotten én hoef je nooit te schilderen. Bovendien maakt vuil weinig kans op deze dakkapel. Vanwege de lange levensduur van het polyester geven wij ook standaard 15 jaar garantie op al onze dakkapellen.

Bezoek onze showroom

Een duurzame keuze

Naast het schilderwerk dat achterwege blijft, hebben onze dakkapellen nog andere duurzame eigenschappen. Allereerst zijn ze volgende nieuwste technieken geïsoleerd. Warmteverlies wordt zo tegengegaan, wat je uiteindelijk merkt in de stookkosten en wat ook beter is voor het milieu. Bovendien kun je de dakkapel meteen gebruiken als extra kantoorruimte of speelruimte voor je kinderen. Bij het plaatsen van je dakkapel kun je er bovendien voor kiezen dat wij het bouwafval weer mee afvoeren. Zo blijf je niet met onnodig veel afval achter nadat de dakkapel geplaatst is.

Dakkapel in Roermond

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.