Dakkapel Roermond Dakkapel Roermond

Woont u in Roermond of omgeving en wilt u graag een nieuwe dakkapel in de regio Roermond laten plaatsen? Bij Perfect Dakkapellen bent u dan op de juiste plek voor een dakkapel van hoogwaardige kwaliteit en materialen. Onze dakkapellen zijn gemaakt van polyester dat uitstekend tegen de weersomstandigheden kan. Bovendien vraagt polyester om weinig onderhoud. Ook een van onze dakkapellen in Roermond laten plaatsen? Bekijk deze pagina voor meer informatie en plan een afspraak met ons in. Wij horen graag van u.

 

Offerte, afspraak of advies?

Dakkapel Roermond kopen

Wij leveren onze dakkapellen door heel Noord-Brabant. Inmiddels hebben wij al meerdere dakkapellen in Roermond of omgeving mogen plaatsen. Omdat wij actief in de regio zijn, zijn we altijd in de buurt. Hierdoor kunnen we onze dakkapellen in Roermond snel leveren en monteren. Het dak van de woning blijft hierdoor nooit langer open dan nodig. U profiteert van scherpe prijzen doordat wij met kant-en-klare modellen werken. Ze kunnen direct gemonteerd worden (doorgaans al binnen één dag). De plaatsing van uw dakkapel gebeurt met moderne middelen. Ook wordt u dakkapel direct en vakkundig afgedicht en waterdicht gemaakt.

 

Een dakkapel in Roermond met alles erop en eraan

De dakkapel zelf mag dan wel prefab en in standaardmaten verkrijgbaar zijn, u kunt ook nog kiezen uit allerlei details die u aan de dakkapel in Roermond toevoegt. Denk bijvoorbeeld aan ventilatieroosters, ingebouwde ledverlichting of zelfs airco. Ook kunt u kiezen uit alle mogelijke RAL-kleuren waarin wij u dakkapel leveren. Van stijlvol groen tot een mooie zachtblauwe kleur. Alles valt in de juiste maat, kleur of extra toevoegingen te leveren. Qua onderhoud zit u bovendien goed. Doordat het polyester in de door u gewenste kleur wordt geleverd, hoeft u niet eens in de zoveel jaar het dak op om uw dakkapel te schilderen. Dat bespaart weer een hoop tijd en (schilders)kosten!

 

Een duurzame keuze

Naast het schilderwerk dat achterwege blijft, hebben onze dakkapellen nog andere duurzame eigenschappen. Allereerst zijn ze volgende nieuwste technieken geïsoleerd. Warmteverlies wordt zo tegengegaan, wat u uiteindelijk merkt in de stookkosten en wat ook beer is voor het milieu. Bovendien kunt u de dakkapel meteen gebruiken. Bijvoorbeeld als extra kantoorruimte of speelruimte voor uw kinderen. Bij het plaatsen van uw dakkapel kunt u er bovendien voor kiezen dat wij het bouwafval weer mee afvoeren. Zo blijft u niet met onnodig veel afval achter nadat de dakkapel geplaatst is.

 

Neem contact op voor een afspraak

Bent u al langere tijd op zoek naar een nieuwe dakkapel in Roermond of overweegt u verschillende merken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven wij u direct al een kostenberaming of denken wij mee in de verschillende mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Dan horen wij die uiteraard graag van u. Wilt u liever onze modellen dakkapellen al eens zien? Kom dan langs in de showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar.

 

Offerte, afspraak of advies?