Dakkapel in Roosendaal Dakkapel in Roosendaal

Dakkapel in Roosendaal

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Roosendaal? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Een dakkapel wordt altijd in één dag geplaatst!

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Op zoek naar een dakkapel in omgeving Roosendaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van Perfect Dakkapellen produceren kwaliteit dakkapellen in verschillende soorten en maten. Daarnaast leveren en plaatsen wij een dakkapel op je woning in Roosendaal in één dag. Alle dakkapellen zijn gemaakt van hoog kwalitatief polyester kunststof en zijn hierdoor weerbestendig en onderhoudsvrij. Altijd kant-en-klaar geleverd, precies op maat. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Op deze pagina vind je alle informatie en voordelen van het plaatsen van een dakkapel op je huis in Roosendaal.

Dakkapel Roosendaal laten plaatsen in één dag

Al onze dakkapellen in Roosendaal worden gemaakt van polyester. Polyester is een duurzaam soort kunststof dat een lange levensduur kent. We geven niet voor niets 15 jaar garantie! Het is gebruikersvriendelijk omdat het onderhoudsvrij is. Dus geen zorgen meer of je dakkapel in Roosendaal er nog wel aantrekkelijk uitziet. Een dakkapel van Perfect Dakkapellen is van alle gemakken voorzien. Je hebt de mogelijkheid om zelf de kleur van je dakkapel te bepalen, schilderen is niet meer nodig. Je dakkapel wordt binnen 6-12 weken geleverd. Het plaatsen en monteren van je dakkapel gebeurt in slechts één dag! En onze monteurs controleren de kieren en afwerking nauwkeurig na het plaatsen.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Roosendaal
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Of kom langs in onze showroom in Drunen. Wij staan voor je klaar en denken mee over de verschillende opties. In onze showroom vindt je de verschillende modellen uit ons assortiment om nog een beter beeld te krijgen van onze mogelijkheden. Mogen we voor je aan de slag? Dan komen we graag bij je langs om een kijkje te nemen en een inschatting te maken van het project. Dit kan gecombineerd worden met een vrijblijvend adviesgesprek.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Een dakkapel in Roosendaal in jouw stijl

Naast het plaatsen van het gewenste dakkapel bieden wij de mogelijkheid om tijdens of kort na het plaatsen extra toevoegingen aan te brengen en dus compleet naar jouw wens of stijl te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan airco, luxe ledverlichtingen of rolluiken, maar ook blindpanelen of ventilatieroosters installeren wij graag voor je. Indien je graag een dakkapel in Roosendaal in een andere kleur had gewenst dan is dat ook zeker geen probleem. De dakkapellen zijn leverbaar in alle RAL kleuren. Uiteraard op basis van de verleende vergunning voor je dakkapel en de eisen van de omgevingswet.

Bezoek onze showroom

Perfect voor elk huis

Dankzij onze diverse looks is er voor elk huis wel een passend dakkapel te vinden. Wij hebben speciale dakkapellen voor klassiekere woningen in een houtlook. Dit blijft nog steeds een polyester dakkapel, maar is zo gefabriceerd dat het visueel niet van echt hout te onderscheiden is. Hiernaast leveren wij natuurlijk ook dakkapellen in Roosendaal voor nieuwbouwwoningen met een modernere uitstraling.

Dakkapel in Roosendaal

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.