Dakkapel Roosendaal Dakkapel Roosendaal

Op zoek naar een dakkapel in omgeving Roosendaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Perfect Dakkapellen produceren kwaliteit dakkapellen in verschillende soorten en maten. Daarnaast leveren en plaatsen wij een dakkapel op uw woning in Roosendaal in één dag. Alle dakkapellen zijn gemaakt van hoog kwalitatief polyester en zijn hierdoor weerbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Altijd kant-en-klaar geleverd, precies op maat. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Op deze pagina vindt u alle informatie en voordelen van het plaatsen van een dakkapel op uw huis in Roosendaal.  

 

Offerte, afspraak of advies?

 

 

Dakkapel Roosendaal kopen

Al onze dakkapellen in Roosendaal worden gemaakt van polyester. Polyester is een duurzaam soort kunststof dat een lange levensduur kent. Het is gebruikersvriendelijk omdat het enorm makkelijk en eenvoudig te onderhouden valt. Geen zorgen meer of uw dakkapel in Roosendaal er nog wel aantrekkelijk uitziet, een dakkapel van Perfect Dakkapellen is van alle gemakken voorzien. Bovendien heeft u de mogelijkheid om zelf de kleur van uw dakkapel te bepalen en wordt uw dakkapel al ongeveer na 5 weken geleverd. Het plaatsen en monteren van uw dakkapel gebeurt in slechts één dag! Onze monteurs controleren de kieren en afwerking nauwkeurig na het plaatsen.

 

Een dakkapel in Roosendaal in uw stijl

Naast het plaatsen van het gewenste dakkapel bieden wij de mogelijkheid om tijdens of kort na het plaatsen extra toevoegingen aan te brengen en dus compleet naar uw wens of stijl te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan airco, luxe ledverlichtingen of rolluiken, maar ook blindpanelen of ventilatieroosters installeren wij graag voor u. Indien u graag een dakkapel in Roosendaal in een andere kleur had gewenst dan is dat ook zeker geen probleem. De dakkapellen zijn leverbaar in alle RAL kleuren. Uiteraard op basis van de verleende vergunning voor uw dakkapel en de eisen van de omgevingswet.

 

Perfect voor elk huis

Dankzij onze diverse looks is er voor elk huis wel een passend dakkapel te vinden. Wij hebben speciale dakkapellen voor klassiekere woningen in een houtlook. Dit blijft nog steeds een polyester dakkapel, maar is zo gefabriceerd dat het visueel niet van echt hout te onderscheiden is. Hiernaast leveren wij natuurlijk ook dakkapellen in Roosendaal voor nieuwbouwwoningen met een modernere uitstraling.

 

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Of kom langs in onze showroom in Kaatsheuvel. Wij staan voor u klaar en denken mee over de verschillende opties. In onze showroom vindt u de verschillende modellen uit ons assortiment om nog een beter beeld te krijgen van onze mogelijkheden.

Mogen we voor u aan de slag? Dan komen we graag bij u langs om een kijkje te nemen en een inschatting te maken van het project. Dit kan gecombineerd worden met een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Offerte, afspraak of advies?