Dakkapel of dakopbouw in Rosmalen Dakkapel of dakopbouw in Rosmalen

Bent u woonachtig in Rosmalen of omstreken en wilt u een dakkapel laten plaatsen? Perfect Dakkapellen heeft een ruim assortiment aan standaardmodellen geschikt voor ieder type woning. Al onze dakkapellen zijn gemaakt van hoog kwaliteit polyester en hebben een langere levensduur. Bovendien kunnen wij iedere dakkapel geheel naar uw smaak en wensen uitvoeren. Zo bent u verzekerd dat uw dakkapel in Rosmalen altijd perfect past bij de stijl van uw huis. Onze mensen plaatsen en monteren uw dakkapel altijd binnen één dag zodat u niet zonder open dak komt te zitten.

 

Offerte, afspraak of advies?

 

 

Dakkapel Rosmalen kopen?

Om een duidelijk beeld te krijgen van de diverse soorten dakkapellen die wij aanbieden, bent u van harte welkom om een bezoekje te komen brengen aan onze showroom in Kaatsheuvel. Hier kunt u zelf ervaren wat de voordelen zijn van een polyester dakkapel. Polyester is een type kunststof die ook nog eens heel duurzaam is. Omdat dit materiaal ontzettend sterk is, is het weersbestendig en onderhoudsvrij. Zo hoeft u na het plaatsen van uw dakkapel in Rosmalen er vrijwel niet meer naar om te kijken. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor de afvoer van het bouwafval. Wij leveren de dakkapellen in verschillende standaardmaten die op deze pagina worden toegelicht. Er zit altijd wel een maat tussen die op uw dak past.

 

Dakkapel soorten

Doordat wij zelf onze eigen op maat gemaakte kant-en-klare dakkapellen produceren zijn al onze dakkapellen altijd van de hoogste kwaliteit en goed geprijsd. U heeft de mogelijkheid de afmetingen van uw dakkapel in Rosmalen te kiezen. Onze standaardafmetingen beginnen vanaf 3 meter en kunnen uitgebreid worden tot aan wel 8 meter. De dakkapellen op maat worden als prefab dakkapellen geleverd. Deze prefab dakkapellen zijn compleet naadloos dus u hoeft zich geen zorgen te maken over mogelijke lekkages. Ook zijn alle dakkapellen volledig geïsoleerd en voldoen aan de normen die in het bouwbesluit staan beschreven.

Belangrijk om te weten: Onze dakkapellen zijn niet geschikt voor woningen met een plat dak.

 

Zien we u snel?

Heeft u vragen of benieuwd naar wat Perfect Dakkapellen voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Onze mensen staan klaar om u te woord te staan of advies te geven zowel online als in onze showroom. Plan een adviesgesprek in bij onze showroom en dan lopen graag samen met u al uw wensen door. Hier hoort uiteraard het totale kostenplaatje bij. Geïnteresseerd in een gesprek? Neem contact op via de website of bel ons op 0416 – 23 50 50. Wij staan u graag te woord!

 

Offerte, afspraak of advies?