Dakkapel in Rosmalen Dakkapel in Rosmalen

Dakkapel Rosmalen

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Rosmalen? We nodigen je uit voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom in het mooie Drunen om de kwaliteit en uitstraling van onze dakkapellen te ervaren.

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Bent u woonachtig in Rosmalen of omstreken en wilt u een dakkapel laten plaatsen? Perfect Dakkapellen heeft een ruim assortiment aan standaardmodellen geschikt voor ieder type woning. Al onze dakkapellen zijn gemaakt van hoog kwaliteit polyester en hebben een langere levensduur. Bovendien kunnen wij iedere dakkapel geheel naar uw smaak en wensen uitvoeren. Zo bent u verzekerd dat uw dakkapel in Rosmalen altijd perfect past bij de stijl van uw huis. Onze mensen plaatsen en monteren uw dakkapel altijd binnen één dag zodat u niet zonder open dak komt te zitten.

Dakkapel in Rosmalen kopen?

Om een duidelijk beeld te krijgen van de diverse soorten dakkapellen die wij aanbieden, bent u van harte welkom om een bezoekje te komen brengen aan onze showroom in Kaatsheuvel. Hier kunt u zelf ervaren wat de voordelen zijn van een polyester dakkapel. Polyester is een type kunststof die ook nog eens heel duurzaam is. Omdat dit materiaal ontzettend sterk is, is het weersbestendig en onderhoudsvrij. Zo hoeft u na het plaatsen van uw dakkapel in Rosmalen er vrijwel niet meer naar om te kijken. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor de afvoer van het bouwafval. Wij leveren de dakkapellen in verschillende standaardmaten die op deze pagina worden toegelicht. Er zit altijd wel een maat tussen die op uw dak past.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Rosmalen
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Verschillende soorten dakkapellen

Doordat wij zelf onze eigen op maat gemaakte kant-en-klare dakkapellen produceren zijn al onze dakkapellen altijd van de hoogste kwaliteit en goed geprijsd. U heeft de mogelijkheid de afmetingen van uw dakkapel in Rosmalen te kiezen. Onze standaardafmetingen beginnen vanaf 3 meter en kunnen uitgebreid worden tot aan wel 8 meter. De dakkapellen op maat worden als prefab dakkapellen geleverd. Deze prefab dakkapellen zijn compleet naadloos dus u hoeft zich geen zorgen te maken over mogelijke lekkages. Ook zijn alle dakkapellen volledig geïsoleerd en voldoen aan de normen die in het bouwbesluit staan beschreven.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Extra isolatie met een hoge kwaliteit dakkapel

Bij Perfect Dakkapellen begrijpen we het belang van isolatie. Daarom maken we gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je dakkapel optimaal geïsoleerd is. Onze dakkapellen zijn voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen en worden vakkundig geplaatst om kou, warmte en geluid buiten te houden. Dit draagt niet alleen bij aan een comfortabeler binnenklimaat, maar ook aan een lagere energierekening. Met onze isolerende dakkapellen ben je verzekerd van een efficiënte warmtebehoud in de winter en verkoeling in de zomer. De materialen die we gebruiken, hoge kwaliteit polyester, zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar ook uitstekend isolerend. Dit betekent dat je huis warm blijft tijdens koude wintermaanden en koel blijft tijdens hete zomerdagen.

Bezoek onze showroom

Hopelijk zien we u snel!

Heeft u vragen of benieuwd naar wat Perfect Dakkapellen voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Onze mensen staan klaar om u te woord te staan of advies te geven zowel online als in onze showroom. Plan een adviesgesprek in bij onze showroom en dan lopen graag samen met u al uw wensen door. Hier hoort uiteraard het totale kostenplaatje bij. Geïnteresseerd in een gesprek? Neem contact op via de website of bel ons op 0416 – 23 50 50. Wij staan u graag te woord!