Dakkapel in Rotterdam Dakkapel in Rotterdam

Dakkapel in Rotterdam

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel in Rotterdam? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Een dakkapel wordt altijd in één dag geplaatst!

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Ben jij woonachtig in Rotterdam of omstreken en wil je een dakkapel laten plaatsen? Perfect Dakkapellen heeft een ruim assortiment aan modellen geschikt voor ieder type woning. Al onze dakkapellen zijn gemaakt van hoog kwaliteit polyester en hebben een langere levensduur. Bovendien kunnen wij iedere dakkapel geheel naar jouw smaak en wensen uitvoeren. Zo ben je verzekerd dat je dakkapel in Rotterdam altijd perfect past bij de stijl van je huis. Onze mensen plaatsen en monteren de dakkapel altijd binnen één dag zodat je niet met een open dak achterblijft. Met het instabiele Nederlandse weer is dat geen overbodige luxe, toch?

Dakkapel of dakopbouw in Rotterdam laten plaatsen?

Polyester is een type kunststof die ook nog eens heel duurzaam is. Omdat dit materiaal ontzettend sterk is, is het weersbestendig en onderhoudsvrij. Zo hoef je na het plaatsen van je dakkapel in Rotterdam er vrijwel niet meer naar om te kijken. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor de afvoer van het bouwafval. Wij leveren de dakkapellen in verschillende standaardmaten variërend van 2 tot 12 meter. Er zit altijd wel een maat tussen die op jouw dak past.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Rotterdam
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Om een duidelijk beeld te krijgen van de diverse soorten dakkapellen die wij aanbieden, ben je van harte welkom om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Drunen. Hier kun je zelf ervaren wat de voordelen zijn van een polyester dakkapel.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Wat zijn de voordelen van het materiaal waar Perfect Dakkapellen mee werkt?

De dakkapellen die wij bieden zijn gemaakt van een speciaal soort kunststof, namelijk hoogwaardig gehard polyester. Dit is een speciaal soort gehard kunststof, wat een extreem lange levensduur heeft en geheel onderhoudsvrij is. Het belangrijkste verschil tussen andere kunststoffen en onze polyester dakkapellen is dat onze dakkapellen in eigen beheer, uit één mal en dus naadloos, prefab worden geleverd. Hierdoor heb je een veel beter isolatie en natuurlijk aanzienlijk minder kans op lekkages. Daarbij kunnen wij de dakkapel altijd binnen één dag plaatsen. Een polyester dakkapel kan niet rotten én hoef je nooit te schilderen. Bovendien maakt vuil weinig kans op deze dakkapel. Vanwege de lange levensduur van het polyester geven wij ook standaard 15 jaar garantie op al onze dakkapellen.

Bezoek onze showroom

Uit welke modellen kan kiezen als ik een dakkapel laat plaatsen in Rotterdam?

Welk model dakkapel past bij jouw huis in Rotterdam? Perfect Dakkapellen biedt vier soorten dakkapellen en dakopbouw aan voor schuine daken: 1. Dakkapel met plat dak, dus zonder dakpannen, dit komt het meeste voor. 2. Dakkapel met een schuin dak en dakpannen erop. 3. Dakkapel met verhoging aan één zijde van je huis: de nok van je zolder wordt naar één zijde van het dak verlegd. 4. Dakkapel met verhoging aan twee zijden van je huis: de nok van je zolder wordt verhoogd waardoor aan beide zijden van het dak veel meer ruimte ontstaat.

Heb je interesse om een dakkapel in Rotterdam of omgeving te laten plaatsen? Of wil je meer weten over onze mogelijkheden en werkwijze? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan hier via onze website. We komen graag een kijkje nemen op locatie om een goede inschatting te maken van de omvang van het project en om de afmetingen van de dakkapel te bepalen. Plan hiervoor een afspraak met ons in!

Dakkapel in Rotterdam

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.