Dakkapel in Sliedrecht Dakkapel in Sliedrecht

Dakkapel in Sliedrecht

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel in Sliedrecht? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Een dakkapel wordt altijd in één dag geplaatst!

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Heb je een dakkapel in Sliedrecht nodig? Perfect Dakkapellen heeft jarenlange ervaring in het produceren en plaatsen van hoogwaardige polyester dakkapellen. Ook in de regio van Sliedrecht zijn wij actief. De levertijd is 6-12 weken en het plaatsen van je dakkapel gebeurt binnen één dag. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Plan een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs of kom op afspraak langs in onze showroom in Drunen.

Dakkapel in Sliedrecht laten plaatsen in één dag

Ondanks dat onze dakkapellen kant-en-klaar geleverd worden, ben je verzekerd van maatwerk. Bij ons heb je de mogelijkheid om je kunststof dakkapel in Sliedrecht naar wens samen te stellen. Hierbij heb je volop keuze uit stijlen, kleuren, afwerkingen en opties voor extra comfort. Wij bieden standaardafmetingen aan, beginnend bij 2 meter breed tot maximaal 12 meter breed. Wat in jouw situatie de beste oplossing is, wordt tijdens een bezoek op locatie ingeschat. Je dakkapel in Sliedrecht is tevens verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De kleur en stijl zijn bepalend voor de uitstraling van je dakkapel. We adviseren om je keuze te baseren op de stijl van jouw huis. Of je nu een traditioneel huis heeft of juist een nieuwbouwwoning, bij Perfect Dakkapellen kunnen we de uitstraling van de dakkapel afstemmen op je woning. Zo is bijvoorbeeld een houtlook mogelijk, zodat deze goed bij een traditionele woning past.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Sliedrecht
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Wil je genieten van meer leefruimte en lichtinval in huis? Kies dan voor een onderhoudsvrije dakkapel op je dak in Sliedrecht. We bieden 15 jaar garantie! We begrijpen dat je wellicht behoefte hebt aan aanvullende informatie of dat je meer wilt weten over onze mogelijkheden. Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We verwerken al je wensen graag in een offerte op maat.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

De hoogste kwaliteit gemaakt van duurzame producten

Voor de productie van onze dakkapellen maken we gebruik van duurzame producten. Ook houden we alle werkzaamheden in eigen beheer, waardoor we een constante hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Zo is je dakkapel in Sliedrecht goed geïsoleerd en wordt deze naadloos afgewerkt, waardoor warmteverlies en lekkages niet zullen optreden. Ook bespaar je hierdoor op je energierekening. Als je een dakkapel op je dak in Sliedrecht laat plaatsen door ons, dan profiteer je van een snelle levering met lage kosten en een persoonlijke service. We zorgen ervoor dat je dak niet langer open is dan echt noodzakelijk. In de meeste gevallen plaatsen en monteren we de dakkapel binnen één dag.

Bezoek onze showroom

Prefab dakkapel in Sliedrecht eenvoudig en snel geplaatst

Als de dag eindelijk is aangebroken dat we je dakkapel in Sliedrecht komen plaatsen, dan gaan we zorgvuldig en efficiënt te werk. Het plaatsen van de dakkapel is binnen mum van tijd gebeurd, doordat deze al in onze eigen fabriek is samengesteld. Om deze reden heten onze dakkapellen ook wel prefab dakkapellen. We hoeven de dakkapel alleen nog met een kraan op het dak te plaatsen. Vervolgens sluiten we alles aan en werken we alle details af. Eventueel nemen we het bouwafval ook voor je mee en kunnen helpen bij het verkrijgen van een vergunning.

Dakkapel in Sliedrecht

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.