Dakkapel Sliedrecht Dakkapel Sliedrecht

Heeft u een dakkapel in Sliedrecht nodig? Perfect Dakkapellen heeft ruime ervaring in het produceren en plaatsen van hoogwaardige polyester dakkapellen. Ook in de regio van Sliedrecht zijn wij actief. De levertijd is ongeveer 5 weken en het plaatsen van uw dakkapel gebeurt binnen één dag. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Plan een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs of kom op afspraak langs bij onze werkplaats in Drunen.

 

Offerte, afspraak of advies?

 

 

Dakkapel Sliedrecht kopen die voldoet aan al uw wensen

Ondanks dat onze dakkapellen kant-en-klaar geleverd worden, bent u verzekerd van maatwerk. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw kunststof dakkapel in Sliedrecht naar wens samen te stellen. Hierbij heeft u volop keuze uit stijlen, kleuren en afwerkingen. Wij bieden zowel standaardafmetingen aan, beginnend bij 3 meter breed tot maximaal 8 meter breed. Echter kunt u uw dakkapel ook volledig op maat laten maken. Wat in uw situatie de beste oplossing is, wordt tijdens een bezoek op locatie ingeschat.

Uw dakkapel in Sliedrecht is tevens verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De kleur en stijl zijn bepalend voor de uitstraling van uw dakkapel. We adviseren om uw keuze te baseren op de stijl van uw huis. Of u nu een traditioneel huis heeft of juist een nieuwbouwwoning, bij Perfect Dakkapellen kunnen we de uitstraling van de dakkapel afstemmen op uw woning. Zo is bijvoorbeeld een houtlook mogelijk, zodat deze goed bij een traditionele woning past.

 

De hoogste kwaliteit gemaakt van duurzame producten

Voor de productie van onze dakkapellen maken we gebruik van duurzame producten. Ook houden we alle werkzaamheden in eigen beheer, waardoor we een constante hoge kwaliteit kunnen waarborgen. Zo is uw dakkapel in Sliedrecht goed geïsoleerd en wordt deze naadloos afgewerkt, waardoor warmteverlies en lekkages niet zullen optreden. Ook bespaart u hierdoor op uw energierekening. Als u een dakkapel op uw dak in Sliedrecht laat plaatsen door ons, dan profiteert u van een snelle levering met lage kosten en een persoonlijke service. We zorgen ervoor dat uw dak niet langer open is dan echt noodzakelijk. In de meeste gevallen plaatsen en monteren we de dakkapel binnen één dag.

 

Prefab dakkapel in Sliedrecht eenvoudig en snel geplaatst

Als de dag eindelijk is aangebroken dat we uw dakkapel in Sliedrecht komen plaatsen, dan gaan we zorgvuldig en efficiënt te werk. Ons doel is om uw zo min mogelijk te belasten en voor overlast te zorgen. Het plaatsen van de dakkapel is binnen mum van tijd gebeurd, doordat deze al in onze fabriek is samengesteld. Om deze reden heten onze dakkapellen ook wel prefab dakkapellen. We hoeven de dakkapel alleen nog met een kraan op het dak te plaatsen. Vervolgens sluiten we alles aan en werken we alle details af. Eventueel nemen we het bouwafval ook voor u mee en kunnen helpen bij het verkrijgen van een vergunning.

 

Interesse? Neem direct contact op!

Wilt u genieten van meer leefruimte en lichtinval in huis? Kies dan voor een dakkapel op uw dak in Sliedrecht. We begrijpen dat u wellicht behoefte heeft aan aanvullende informatie of dat u meer wilt weten over onze mogelijkheden. Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We verwerken al uw wensen graag in een offerte op maat.

 

Offerte, afspraak of advies?