Dakkapel in Spijkenisse Dakkapel in Spijkenisse

Dakkapel in Spijkenisse

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel in Spijkenisse? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Een dakkapel wordt altijd in één dag geplaatst!

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Verhuizen is de afgelopen jaren een bijna onmogelijke opgave geworden. Ben je echter toch toe aan meer ruimte in je woning in Spijkenisse? Laat dan een dakkapel plaatsen! Perfect Dakkapellen maakt graag je dromen waar. Wij staan voor vakkundige, efficiënte plaatsing. Alles wordt daarbij gemonteerd en geplaatst in één dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer dan eenvoudig hier via onze website.

Waarom een dakkapel in Spijkenisse laten plaatsen?

Door te kiezen voor een dakkapel in Spijkenisse creëer je in een handomdraai tot 30 procent meer ruimte in je huidige woning. Ideaal als je een fijne thuiswerkplek wilt creëren, als de kinderen meer ruimte nodig hebben of als je altijd al gedroomd hebt van een plek waar je je drumstel neer kunt zetten.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Spijkenisse
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom

Wij begrijpen dat een dakkapel niet zo maar even besteld is. Het is een kwestie van nadenken, overwegen en vergelijken. Wil je onze modellen liever eerst eens zien? Kom dan langs in onze showroom in Drunen. Hier vind je niet alleen onze standaardmodellen, maar word je ook nog eens vakkundig geholpen door onze medewerkers. Samen met jou bekijken we graag naar de verschillende wensen die je hebt. Uiteindelijk kunnen we dan een offerte opstellen. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Of het nu voor advies of een afspraak is: wij helpen je met het kiezen én plaatsen van je nieuwe dakkapel!

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

In Spijkenisse een dakkapel in houtlook laten plaatsen, kan dat?

Bij ons heb je de mogelijkheid om je kunststof dakkapel in Spijkenisse naar wens samen te stellen. Hierbij heb je volop keuze uit stijlen, kleuren, afwerkingen en opties voor extra comfort. Wij bieden standaardafmetingen aan, beginnend bij 2 meter breed tot maximaal 12 meter breed. Je kunt je prefab dakkapel geheel naar eigen smaak en stijl ontwerpen. Van een houtlook tot aan een moderne uitstraling, bij ons is van alles mogelijk! Zelfs de kleur van je dakkapel kun je zelf bepalen. Wij leveren onze modellen leveren in alle RAL kleuren. Bovendien is er een korte levertijd van ongeveer 6-12 weken en wordt de dakkapel in Drunen binnen één dag geplaatst.

Bezoek onze showroom

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Bij Perfect Dakkapellen werken we enkel en alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals kunststof en polyester. Dit bevordert de levensduur van de dakkapel. Onze dakkapellen zijn bestemd tegen verschillende weersomstandigheden en daarbij erg prettig in het onderhoud. Een schoonmaakbeurt eens in de zoveel tijd is meer dan voldoende. Daarnaast garanderen wij een uitstekende isolatie. Hierdoor blijft de warmte in je woning goed behouden, wat natuurlijk, zeker met oog op de huidige energieprijzen, erg fijn voor je portemonnee is.

Dakkapel in Spijkenisse

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.