Dakkapel Tilburg Dakkapel Tilburg

Op zoek naar een dakkapel in Tilburg of omgeving die gemakkelijk en binnen één dag geplaatst is? Bij Perfect Dakkapellen bent u op de goede plek! Wij hebben een groot aanbod standaard, prefab dakkapellen in het assortiment. Uw dakkapel voor Tilburg of omgeving bestelt u eenvoudig bij onze showroom. Interesse in de verschillende modellen en opties die wij leveren? Lees hier meer over de opties die we bieden voor onze dakkapellen in Tilburg. Bestel uw nieuwe dakkapel vandaag nog en profiteer van scherpe prijzen.

 

 

Offerte, afspraak of advies?

 

 

Dakkapel Tilburg kopen

Het principe van onze dakkapellen in Tilburg of een andere stad is simpel: wij leveren hoogwaardige polyester dakkapellen die in standaardvormen maar ook op maat worden gemaakt. Hierdoor kunnen we verschillende kleuren, vormen en afwerkingen bieden. Omdat polyester een robuust, stevig materiaal is gaat een dakkapel van Perfect Dakkapellen al snel tientallen jaren mee. U heeft dus met een echt kwaliteitsproduct te maken. Dankzij de gemakkelijke levering en plaatsen kunnen onze dakkapellen in Tilburg op vrijwel ieder soort dak worden geplaatst (met uitzondering van platte daken).

 

Maak kennis met onze opties

Wij monteren en plaatsen uw dakkapel in Tilburg zonder problemen. Maar dat is nog lang niet alles: u heeft ook de keuze uit een groot aantal opties en toevoegingen aan uw dakkapel. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, elektrische rolluiken en zonneschermen of ingebouwde airco. U kunt dus uw dakkapel in Tilburg zelf die bepaalde luxe of uitbreidingen geven die u zelf wenst.

Belangrijk om te weten: Wij voeren echter geen renovaties van oude dakkapellen uit en onze modellen bestaan altijd uit exemplaren met een plat dak. Nokverhogingen of extra dakopbouwen voeren we helaas niet uit. 

 

Profiteer van de voordelen van een dakkapel in Tilburg

Niet alleen zijn onze dakkapellen beter voor de portemonnee doordat het prefab modellen zijn, u profiteert ook van een lagere energierekening. Hoe dat kan? Onze dakkapellen zijn speciaal ontwikkeld voor een goede isolerende waarde en zorgen dus voor een ideale verspreiding en warmtecirculatie, waarbij de warmte op uw zolder niet verloren gaat. Uiteindelijk merkt u hier de voordelen van op uw energierekening. Maar dat niet alleen: ook qua onderhoud zit u goed met een dakkapel in Tilburg. Bij- of overschilderen is nauwelijks nodig en de dakkapel gaat gemakkelijk tientallen jaren mee!

 

Plan vandaag een afspraak in

Uiteraard bestelt u niet zomaar een nieuwe dakkapel. Daarom bent u altijd welkom in onze showroom in Kaatsheuvel om de verschillende opties door te spreken. Het helpt daarbij als u bijvoorbeeld een foto van uw huidige dak of dakkapel bij de hand heeft. Zo kunnen we een goede inschatting van de situatie maken en daar een voorlopig kostenplaatje aan verbinden. Let wel op: het gaat altijd om maatwerk.

Wilt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons inplannen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel via 0416235050. Wij horen graag van u!

 

Offerte, afspraak of advies?