Dakkapel in Tilburg Dakkapel in Tilburg

Dakkapel in Tilburg

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Tilburg? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Een dakkapel wordt altijd in één dag geplaatst!

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Op zoek naar een dakkapel in Tilburg of omgeving die gemakkelijk en binnen één dag geplaatst is? Bij Perfect Dakkapellen ben je op de goede plek! Wij hebben een groot aanbod standaard, prefab dakkapellen in het assortiment. Je dakkapel voor Tilburg of omgeving bestel je eenvoudig bij onze showroom in Drunen. Interesse in de verschillende modellen en opties die wij leveren? Lees hier meer over de opties die we bieden voor onze dakkapellen in Tilburg. Bestel je nieuwe dakkapel vandaag nog en profiteer van scherpe prijzen.

Dakkapel in Tilburg laten plaatsen in één dag

Het principe van onze dakkapellen in Tilburg of een andere stad is simpel: wij leveren hoogwaardige polyester dakkapellen die in standaardvormen maar ook op maat worden gemaakt. Hierdoor kunnen we verschillende kleuren, vormen en afwerkingen bieden. Omdat polyester een robuust, stevig kunststof materiaal is gaat een dakkapel van Perfect Dakkapellen al snel tientallen jaren mee. We geven dan ook 15 jaar garantie. Je hebt dus met een echt kwaliteitsproduct te maken. Dankzij de gemakkelijke levering en plaatsing kunnen onze dakkapellen in Tilburg op vrijwel ieder soort dak worden geplaatst (met uitzondering van platte daken).

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Tilburg
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Uiteraard bestel je niet zomaar een nieuwe dakkapel. Daarom ben je altijd welkom in onze showroom in Drunen om de verschillende opties door te spreken. Het helpt daarbij als je bijvoorbeeld een foto van je huidige dak of dakkapel bij de hand heeft. Zo kunnen we een goede inschatting van de situatie maken en daar een voorlopig kostenplaatje aan verbinden. Let wel op: het gaat altijd om maatwerk. Wil je geheel vrijblijvend een afspraak met ons inplannen? Neem contact met ons op. Wij horen graag van u!

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Maak kennis met onze opties

Omdat onze prefab dakkapellen van polyester gemaakt worden kunnen wij je dakkapel in iedere RAL-kleur opleveren. Daarbij heb je de keuze uit een groot aantal opties en toevoegingen aan je dakkapel. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, elektrische rolluiken en zonneschermen of ingebouwde airco. Je kunt dus je dakkapel in Tilburg zelf die bepaalde luxe of uitbreidingen geven die je zelf wenst. Uiteraard in de stijl die past bij jou huis. Naast strakke moderne dakkapellen produceren we ook landelijke dakkapellen die je huis in Tilburg een klassieke uitstraling geven.

Bezoek onze showroom

Profiteer van de voordelen van een dakkapel in Tilburg

Niet alleen zijn onze dakkapellen beter voor de portemonnee doordat het prefab modellen zijn, je profiteert ook van een lagere energierekening. Hoe dat kan? Onze dakkapellen zijn speciaal ontwikkeld voor een goede isolerende waarde en zorgen dus voor een ideale verspreiding en warmtecirculatie, waarbij de warmte op je zolder niet verloren gaat. Uiteindelijk merk je hier de voordelen van op je energierekening. Maar dat niet alleen: ook qua onderhoud zit je goed met een dakkapel in Tilburg. Bij- of overschilderen is niet nodig en de dakkapel gaat gemakkelijk tientallen jaren mee!

Dakkapel in Tilburg

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.