Dakkapel Utrecht Dakkapel Utrecht

Bent u erg gehecht aan uw woning in Utrecht, maar komt er een gezinsuitbreiding? Wilt u uw zolder omtoveren tot thuiswerkplek of uw kinderen een plek geven waar zij heerlijk onbezorgd kunnen spelen en leren? Overweeg dan zeker om een dakkapel op uw dak in Utrecht te laten plaatsen door Perfect Dakkapellen. Vakkundig en efficiënt geplaatst, en gemonteerd binnen één dag. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Offerte, afspraak of advies?

 

 

Waarom een dakkapel plaatsen in Utrecht?

Door te kiezen voor een dakkapel in Utrecht geniet u van meer levensruimte. Ruimte om te groeien, maar wel in uw veilige en vertrouwde omgeving. Ook kiest u voor topkwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met hoogwaardige materialen als kunststof en polyester. Dit heeft als voordeel dat uw dakkapel jarenlang meegaat, goed beschermd is tegen allerlei weersomstandigheden, nagenoeg onderhoudsvrij is en dat er ook vrijwel geen warmteverlies optreedt dankzij de uitstekende isolatie. U bespaart hiermee indirect op stookkosten en dat voelt u in uw portemonnee. Wat wilt u nog meer?

 

Behaal ruimtewinst met een dakkapel in Utrecht

Eén van de voornaamste voordelen van een dakkapel is voor velen de ruimtewinst die ermee gecreëerd wordt. Logisch, want zonder een al te hoge investering geniet u van meer ruimte en natuurlijk lichtinval door de ingebouwde ramen. Een complete verbouwing of aanbouw is niet meer nodig om toch van extra leefruimte te profiteren. Bovendien verdient de investering in een dakkapel in Utrecht zichzelf terug. Dakkapellen zijn namelijk een echte aanwinst voor een woning en hebben een waardevermeerderende werking. U mag na plaatsing zeker meer vragen voor uw huis. Wel of geen dakkapel kan voor potentiële kopers tevens doorslaggevend zijn.

 

Een kleine greep uit onze mogelijkheden

Perfect Dakkapellen is uw specialist op het gebied van dakkapellen. U bent bij ons vrij om uw eigen prefab dakkapel in Utrecht samen te stellen. We maken prefab modellen op maat. Dit houdt in dat uw dakkapel in onze eigen fabriek al wordt samengesteld. Hierdoor zijn wij in staat om de dakkapel binnen één dag te monteren en plaatsen. Het betreft wel altijd maatwerk, omdat ieder project anders is.

Daarnaast bepaalt u de kleur zelf. Kies uit een van de vele RAL-kleuren, maar bepaal ook de gewenste uitstraling. Past een houtlook beter bij uw woning of juist een strak wit model voor een modern huis? Onze polyester dakkapellen zijn te vervaardigen in legio looks. Pak uit met diverse mooie extra opties voor meer gemak en luxe. Opties als airco, ventilatieroosters, blindpanelen of rolluiken behoren tot onze mogelijkheden. Geheel optioneel en dus niet verplicht. Staat een extra optie niet tussen bovengenoemd rijtje? Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Goed om te weten: Perfect Dakkapellen voert geen renovaties uit. Wij plaatsen dus enkel dakkapellen met een plat dak! Ook maken wij geen nokverhogingen of dakopbouw. Heeft u hier vragen over? Neem dan altijd even contact met ons op!

 

Interesse? Wij komen langs op locatie

Heeft u interesse in een dakkapel in Utrecht? Of wilt u meer weten over onze mogelijkheden en werkwijze? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website. We komen graag een kijkje nemen op locatie om een goede inschatting te maken van de omvang van het project en om de afmetingen van de dakkapel te bepalen. Plan hiervoor een afspraak met ons in! We zijn telefonisch bereikbaar op 0416 – 23 50 50.

 

Offerte, afspraak of advies?