Dakkapel in Utrecht Dakkapel in Utrecht

Dakkapel in Utrecht

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Utrecht? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Een dakkapel wordt altijd in één dag geplaatst!

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Ben je erg gehecht aan je woning in Utrecht, maar komt er een gezinsuitbreiding? Of wil je jouw zolder omtoveren tot thuiswerkplek of je kinderen een plek geven waar zij heerlijk onbezorgd kunnen spelen en leren? Overweeg dan zeker om een dakkapel op je dak in Utrecht te laten plaatsen door Perfect Dakkapellen. Vakkundig en efficiënt geplaatst, en geplaatst binnen één dag. Informeer naar de mogelijkheden!

Waarom een dakkapel plaatsen in Utrecht?

Door te kiezen voor een dakkapel in Utrecht geniet je van meer licht en levensruimte. Ruimte om te groeien, maar wel in jouw veilige en vertrouwde omgeving. Ook kies je voor topkwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met hoogwaardige materialen als kunststof en polyester. Dit heeft als voordeel dat je dakkapel jarenlang meegaat, goed beschermd is tegen allerlei weersomstandigheden, nagenoeg onderhoudsvrij is en dat er ook vrijwel geen warmteverlies optreedt dankzij de uitstekende isolatie. Je bespaart hiermee indirect op stookkosten en dat voelt je in je portemonnee. Wat wil je nog meer?

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Utrecht
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Heb je interesse in een dakkapel in Utrecht? Of wilt je meer weten over onze mogelijkheden en werkwijze? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan hier via onze website. We komen graag een kijkje nemen op locatie om een goede inschatting te maken van de omvang van het project en om de afmetingen van de dakkapel te bepalen. Plan hiervoor een afspraak met ons in!

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Behaal ruimtewinst met een dakkapel in Utrecht

Eén van de voornaamste voordelen van een dakkapel is voor velen de ruimtewinst die ermee gecreëerd wordt. Logisch, want zonder een al te hoge investering geniet je van meer ruimte en natuurlijk lichtinval door de ingebouwde ramen. Een complete verbouwing of aanbouw is niet meer nodig om toch van extra leefruimte te profiteren. Bovendien verdient de investering in een dakkapel in Utrecht zichzelf terug. Dakkapellen zijn namelijk een echte aanwinst voor een woning en hebben een waardevermeerderende werking. Je mag na plaatsing zeker meer vragen voor je huis. Wel of geen dakkapel kan voor potentiële kopers tevens doorslaggevend zijn.

Bezoek onze showroom

Een kleine greep uit onze mogelijkheden

Perfect Dakkapellen is specialist op het gebied van dakkapellen. We maken prefab modellen op maat. Dit houdt in dat je dakkapel in onze eigen fabriek al wordt samengesteld. Hierdoor zijn wij in staat om de dakkapel binnen één dag in Utrecht te monteren en plaatsen. Het betreft wel altijd maatwerk, omdat ieder project anders is. Daarnaast bepaal je de kleur zelf. Kies uit een van de vele RAL-kleuren, maar bepaal ook de gewenste uitstraling. Past een houtlook beter bij je woning of juist een strak wit model voor een modern huis? Onze polyester dakkapellen zijn te vervaardigen in legio looks. Pak uit met diverse mooie extra opties voor meer gemak en luxe. Opties als airco, ventilatieroosters, blindpanelen of rolluiken behoren tot onze mogelijkheden. Geheel optioneel en dus niet verplicht. Staat een extra optie niet tussen bovengenoemd rijtje? Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Dakkapel in Utrecht

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.