Dakkapel in Valkenswaard Dakkapel in Valkenswaard

Dakkapel in Valkenswaard

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Valkenswaard? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Een dakkapel wordt altijd in één dag geplaatst!

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Toe aan vernieuwing of verruiming aan je dak? Bij Perfect Dakkapellen produceren én leveren we hoog kwaliteit kunststof dakkapellen in Valkenswaard. Je kunt je prefab dakkapel geheel naar eigen smaak en stijl ontwerpen. Van een houtlook tot aan een moderne uitstraling, bij ons is van alles mogelijk! Zelfs de kleur van je dakkapel kun je zelf bepalen. Wij kunnen namelijk al onze modellen leveren in alle RAL kleuren. Bovendien is er een korte levertijd van ongeveer 6-8 weken en wordt je dakkapel in Valkenswaard binnen één dag geplaatst.

In één dag een dakkapel laten plaatsen in Valkenswaard

Een polyester dakkapel heeft vele voordelen. Zo gaat een kunststof dakkapel jaren langer mee dan andere soort materialen en heeft geen naden en kieren. Hierdoor blijft uw dakkapel langer mooi en is onderhoud zoals schilderen niet meer nodig. De strakke afwerking zorgt er tevens voor dat het dakkapel bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Dit wordt tijdens het plaatsen van je dakkapel in Valkenswaard door onze vakspecialisten ook zorgvuldig gecontroleerd. Dit sluit eventuele lekkages uit en zorgt voor een waterdicht dakkapel. Ook draagt dit bij aan de lange levensduur van je dakkapel. We geven niet voor niets 15 jaar garantie!

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Valkenswaard
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Kijk gerust eens rond op opze website. Daarnaast hebben wij in Drunen ook onze showroom waar je onze dakkapellen kunt bezichtigen. Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en begeleiden je voor vragen of advies. Het is altijd mogelijk een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Mogen we voor je aan de gang gaan? Dan komen wij op bezoek en maken we een inschatting van het project. Dit kan gecombineerd worden met een adviesgesprek. Benieuwd naar wat Perfect Dakkapellen voor jou kan betekenen? Neem dan altijd even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Profiteer van een duurzame dakkapel in Valkenswaard

Onze dakkapellen in Valkenswaard worden kant-en-klaar geproduceerd. Je kunt kiezen uit diverse standaardafmetingen. Hierdoor hoeven wij je dakkapel niet op maat te maken, kunnen wij snel een dakkapel plaatsen, onze prijzen laag houden en ben je verzekerd van een dakkapel van hoogwaardige kwaliteit. Goed geïsoleerd, wat natuurlijk goed is voor je portemonnee. Onze dakkapellen worden namelijk gemaakt van polyester, een stevige kunststof die jarenlang meegaat. De productie van onze dakkapellen gebeurt volledig in eigen huis, hierdoor kunnen wij je snelle levering van gemiddeld 6-12 weken bieden in Valkenswaard. En in één dag is je dakkapel geplaatst. Wij kunnen ook zorgen voor de afvoer van het bouwafval. Indien gewenst, laat dit aan ons weten! Wij helpen je graag met dit ongemak.

Bezoek onze showroom

Laat je wensen uitkomen

Voor onze dakkapellen in Valkenswaard bieden wij ook nog extra opties aan het comfort te verbeteren. Laat je wensen uitkomen en kies voor opties zoals ventilatieroosters, ingebouwde airco, rolluiken (elektrisch te bedienen), blindpanelen of prachtige ledverlichting. Het is mogelijk om deze accessoires tijdens het plaatsen van je dakkapel in Valkenswaard aan te brengen. Kies jij ook voor meer licht, ruimte en woongenot door een dakkapel?

Dakkapel in Valkenswaard

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.