Dakkapel Valkenswaard Dakkapel Valkenswaard

Toe aan vernieuwing of verruiming aan uw dak? Bij Perfect Dakkapellen produceren én leveren we hoog kwaliteit kunststof dakkapellen in Valkenswaard. U kunt uw prefab dakkapel geheel naar eigen smaak en stijl ontwerpen. Van een houtenlook tot aan een moderne uitstraling, bij ons is van alles mogelijk! Zelfs de kleur van uw dakkapel kunt u zelf bepalen. Wij kunnen namelijk al onze modellen leveren in alle RAL kleuren. Bovendien is er een korte levertijd van ongeveer 5 weken en wordt uw dakkapel in Valkenswaard binnen één dag geplaatst.

 

Offerte, afspraak of advies?

 

Dakkapel Valkenswaard kopen

Een polyester dakkapel heeft vele voordelen. Zo gaat een kunststof dakkapel jaren langer mee dan andere soort materialen en heeft geen naden en kieren. Hierdoor blijft uw dakkapel langer mooi en zorgt voor geen onderhoud. De strakke afwerking zorgt er tevens voor dat het dakkapel bestendig is tegen alle weersomstandigheden. Dit wordt tijdens het plaatsen van uw dakkapel in Valkenswaard door onze vakspecialisten ook zorgvuldig gecontroleerd. Dit sluit eventuele lekkages uit en zorgt voor een waterdicht dakkapel. Ook draagt dit bij aan de lange levensduur van uw dakkapel. Wij kunnen ook zorgen voor de afvoer van het bouwafval. Indien gewenst, laat dit aan ons weten! Wij helpen u graag met dit ongemak.

 

Laat uw wensen uitkomen

U hoeft het niet alleen bij een nieuw dakkapel te laten. Naast onze dakkapellen bieden wij ook nog extra opties aan om uw dakkapel in Valkenswaard te verbeteren. Laat uw wensen uitkomen en kies voor opties zoals ventilatieroostersingebouwde aircorolluiken (elektrisch te bedienen), blindpanelen of prachtige ledverlichting. Het is mogelijk om deze toevoegingen tijdens het plaatsen van uw dakkapel in Valkenswaard aan te brengen. Dit kan echter ook kort na het plaatsen. De keuze is aan u.

Belangrijk om te weten: Onze dakkapellen zijn niet geschikt voor woningen met een plat dak.

 

Kom langs voor een adviesgesprek

Natuurlijk zijn al onze beschikbare modellen op onze website te vinden, maar daarnaast hebben wij in Kaatsheuvel ook onze showroom waar u onze dakkapellen uit ons assortiment kunt bezichtigen. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en begeleiden u voor vragen of advies. Het is altijd mogelijk een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Mogen we voor u aan de gang gaan? Dan komen wij op bezoek en maken we een inschatting van het project. Dit kan gecombineerd worden met een adviesgesprek. Benieuwd naar wat Perfect Dakkapellen voor u kan betekenen? Neem dan altijd even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Offerte, afspraak of advies?