Dakkapel in Venlo Dakkapel in Venlo

Dakkapel in Venlo

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Venlo? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Een dakkapel wordt altijd in één dag geplaatst!

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Woon je in Venlo en ben je op zoek naar een nieuwe dakkapel? Hier op de website van Perfect Dakkapellen vind je een breed aanbod van diverse soorten kunststof dakkapellen. Gegarandeerd de hoogste kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie aan dakkapellen waarbij je zelf de kleur, maat en mooie extra’s kunt samenstellen. Zo ben je verzekerd dat je dakkapel in Venlo bij jouw smaak en uitstraling van het huis past. Wanneer je bij ons hebt besteld wordt je dakkapel ongeveer in 6-12 weken al bezorgd en binnen één dag geplaatst.

Duurzame dakkapel in Venlo

Alle modellen uit de collectie zijn geproduceerd van polyester, een harde kunststof die heel veel voordelen kent. Zo is het materiaal duurzaam en gaat het jarenlang mee zonder dat je er enig onderhoud aan hoeft uit te voeren. We geven dan ook 15 jaar garantie. Omdat de dakkapel geen kieren heeft, is het gegarandeerd waterdicht en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Voor Nederlanders is dit daarom een ideale oplossing. Daarnaast kun je jouw dakkapel in Venlo zelf samenstellen met opties voor extra comfort. Denk aan rolluiken, ledverlichting, ventilatierooster en airco.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Venlo
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Inspiratie & adviesgesprek in onze showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Liever de collectie met eigen ogen bekijken? Ook dit is zeker mogelijk. Kom langs in onze showroom en plan een vrijblijvend adviesgesprek in. Hier kun je zelf alle modellen van dichtbij bekijken en een beter beeld krijgen van alle mogelijkheden. We denken graag met je mee. Onze medewerkers ontvangen je graag en helpen je met al uw vragen. Indien gewenst kunnen wij de vergunning voor je dakkapel in Venlo regelen en deze aanpassen in het omgevingsplan. En ook kunnen wij de afvoer van bouwafval voor je regelen. Kortom, het wordt perfect geregeld.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Landelijk, klassiek, modern of houtlook?

Al onze dakkapellen zijn prefab en worden dus kant-en-klaar in eigen beheer gemaakt. Je hoeft alleen de juiste afmeting te kiezen die uiteenlopen van 2 meter tot aan 12 meter. Daarnaast kun je geheel naar wens de uitstraling van je dakkapel Venlo bepalen aan de hand van de stijl van je huis. Ook voor wat klassiekere huizen bieden wij een uitkomst. Het is namelijk mogelijk je kunststof dakkapel in een ander jasje te steken waardoor deze beter en altijd past bij het huis. Ben je liefhebber van een houtlook? Of meer van strak en wit? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat het er altijd prachtig uitziet.

Bezoek onze showroom

We plaatsen je dakkapel in Venlo in één dag

Overlast tijdens een verbouwing aan huis is niet prettig, maar dankzij onze prefab dakkapellen in Venlo heb je hier vrijwel geen last van. Alle onderdelen voor de dakkapel worden in onze fabriek samengesteld en in elkaar gezet. Je dakkapel kan hierdoor efficiënt geproduceerd worden waarna je dakkapel in Venlo snel jouw kant op komt. Het plaatsen van een dakkapel gebeurt binnen zeer korte tijd. Sterker nog, dit doen we binnen één dag. We beschikken over handige hulpmiddelen zoals een hijskraan die we inzetten om de dakkapel vakkundig te plaatsen. Vervolgens sluiten we alles goed en netjes aan, zodat je direct kunt genieten van je prachtig nieuwe dakkapel.

Dakkapel in Venlo

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.