Dakkapel Venlo Dakkapel Venlo

Woont u in Venlo en bent u op zoek naar een nieuwe dakkapel? Op de website van Perfect Dakkapel vindt u een breed aanbod van diverse soorten kunststof dakkapellen. Gegarandeerd de hoogste kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie aan dakkapellen waarbij u zelf de kleur, maat en mooie extra’s kunt samenstellen. Zo bent u verzekerd dat uw dakkapel in Venlo bij uw smaak en uitstraling van het huis past. Wanneer u bij ons heeft besteld wordt uw dakkapel ongeveer na 5 weken al bezorgd en binnen één dag geplaatst en gemonteerd.

 

Offerte, afspraak of advies?

 

Dakkapel Venlo kopen

Via deze website kunt u heel gemakkelijk een offerte voor uw dakkapel in Venlo aanvragen. Maar wij nodigen u ook graag uit voor een kijkje in onze showroom in Kaatsheuvel. Hier kunt u zelf alle modellen van dichtbij bekijken en een beter beeld krijgen van alle mogelijkheden. Alle modellen uit de collectie zijn geproduceerd van polyester, een harde kunststof die heel veel voordelen kent. Zo is het materiaal duurzaam en gaat het jarenlang mee zonder dat u er enig onderhoud aan hoeft uit te voeren. Omdat de dakkapel geen kieren heeft, is het ook nog eens waterdicht en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Voor Nederlanders is dit daarom een ideale oplossing.

Zelf samenstellen

Het prettige aan de dakkapellen van Perfect Dakkapellen is de mogelijkheid om zelf uw dakkapel in Venlo samen te stellen. Al onze dakkapellen zijn prefab en worden dus kant-en-klaar geleverd. U hoeft alleen de juiste afmeting te kiezen die uiteenlopen van 3 meter tot aan 8 meter. Daarnaast kunt u geheel naar wens de uitstraling van uw dakkapel Venlo bepalen aan de hand van de stijl van uw huis. Ook voor wat klassiekere huizen bieden wij een uitkomst. Het is namelijk mogelijk uw kunststof dakkapel in een ander jasje te steken waardoor deze beter en altijd past bij het huis. Bent u liefhebber van een houtlook? Of meer van strak en wit? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat het er altijd prachtig uitziet.

Plaatsing dakkapel in Venlo zonder overlast

Overlast tijdens een verbouwing aan huis is niet prettig, maar dankzij onze prefab dakkapellen in Venlo heeft u hier vrijwel geen last van. Alle onderdelen voor de dakkapel worden in onze fabriek samengesteld en in elkaar gezet. Uw dakkapel kan hierdoor efficiënt geproduceerd worden en komt uw dakkapel in Venlo snel uw kant op. Het plaatsen van een dakkapel gebeurt binnen zeer korte tijd. Sterker nog, dit doen we binnen één dag. We beschikken over handige hulpmiddelen zoals een hijskraan die we kunnen inzetten om de dakkapel vakkundig te plaatsen. Vervolgens sluiten we alles goed en netjes aan, zodat u direct kunt genieten van uw prachtig nieuwe dakkapel.

We zien u graag snel!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Liever de collectie met eigen ogen bekijken? Ook dit is zeker mogelijk. Kom langs in onze showroom en plan een vrijblijvend adviesgesprek in. We denken graag met u mee en bespreken de mogelijkheden. Onze medewerkers ontvangen u graag en helpen u met al uw vragen. Indien gewenst kunnen wij de vergunning voor uw dakkapel in Venlo regelen en deze aanpassen in het omgevingsplan, maar ook kunnen wij de afvoer van bouwafval voor u regelen.

 

Offerte, afspraak of advies?