Dakkapel in Venray Dakkapel in Venray

Dakkapel in Venray

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Venray? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Een dakkapel wordt altijd in één dag geplaatst!

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Heb je een zolder die je op dit moment niet benut? Of kun je wel wat extra ruimte gebruiken in je huis in Venray? Laat dan een dakkapel plaatsen door Perfect Dakkapellen en geniet van meer licht en ruimte in je huis. Maak van die stoffige zolder een plek waar je graag komt. Wordt het een extra slaapkamer, werkplek of speelplaats voor kinderen? De mogelijkheden die een dakkapel in Venray biedt zijn eindeloos. Onze dakkapellen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en kunnen geheel op maat gemaakt worden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en we nemen graag met je al onze vele opties door.

Dakkapel in Venray laten plaatsen in één dag

Bij het laten plaatsen van een dakkapel in Venray komt er veel op je af. Wat voor kleur of stijl past bij je dak? Welk materiaal is het meest geschikt? Hoe groot mag mijn dakkapel zijn? Is mijn dak wel geschikt om een dakkapel op te plaatsen? Dit zijn slechts een klein aantal vragen die wellicht bij je opkomen. Je koopt tenslotte niet iedere dag een dakkapel in Venray. Tijdens een gesprek met een van onze adviseurs doorlopen we al je wensen. Zo maak je met zekerheid de juiste keuze.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Venray
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Heb je interesse in een dakkapel op je dak in Venray? We begrijpen dat je misschien eerst meer wilt weten over onze mogelijkheden. Onze dakkapellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als kunststof en polyester. Dit heeft als voordeel dat je dakkapel jarenlang meegaat en nagenoeg onderhoudsvrij is. Schilderen is dus niet meer nodig. Een adviesgesprek kan zowel bij je thuis plaatsvinden of in onze showroom. Zo krijgen we een goed beeld bij je wensen en onze mogelijkheden. Dit alles verwerken we in een uitgebreide offerte op maat. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of wanneer je vragen hebt over onze werkwijze, producten of diensten.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Je dakkapel in Venray is uitstekend geïsoleerd

Bij Perfect Dakkapellen koop je prefab dakkapellen. Dit betekent dat ze als kant-en-klare modellen geleverd en geplaatst worden. Je dakkapel wordt in onze fabriek al in elkaar gezet, waardoor wij je dakkapel in Venray zeer snel kunnen plaatsen, dit doen wij zelfs binnen één dag. Hierdoor ligt je dak niet langer open dan nodig en blijven de kosten laag. Onze dakkapellen zijn van de hoogste kwaliteit en gaan daarom lang mee. Daarnaast zijn ze uitstekend geïsoleerd en volledig naadloos. Warmteverlies zal vrijwel niet optreden, waardoor je gedurende de wintermaanden er behaaglijk warm bij zit. Je bespaart hiermee indirect op stookkosten en dat merk je in je portemonnee. Kies nu voor een duurzame dakkapel in Venray.

Bezoek onze showroom

Maatwerk mogelijk

De ideale grootte van je dakkapel in Venray is afhankelijk van verschillende factoren. Variabelen zoals de grootte van het dak, de hellingshoek van het dak en de wensen verschillen per project. Maar niet alleen de breedte van je dakkapel kun je bepalen, het uiterlijk van je dakkapel kies je ook zelf. Maak je zich geen zorgen dat onze polyester dakkapellen niet bij je woning passen. Speciaal voor klassiekere woningen hebben we ook dakkapellen met een houtlook. Zo lijkt het net alsof je een houten dakkapel op het dak hebt. Voor nieuwbouwwoningen bieden we strakke modellen met een moderne uitstraling. Bovendien kun je ervoor kiezen om je dakkapel uit te breiden met mooie extra’s zoals ventilatieroosters, airconditioning, blindpanelen of rolluiken.

Dakkapel in Venray

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.