Dakkapel Venray Dakkapel Venray

Heeft u een grote zolder die u momenteel niet optimaal benut? Laat een dakkapel plaatsen door Perfect Dakkapellen en geniet van meer licht en ruimte in uw huis. Maak van die stoffige zolder een plek waar u graag komt. Wordt het een extra slaapkamer, werkplek of speelplaats voor kinderen? De mogelijkheden die een dakkapel in Venray biedt zijn eindeloos. Onze dakkapellen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en kunnen geheel op maat gemaakt worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en we nemen graag met u al onze vele opties door.

Dakkapel Venray kopen

Bij het kopen van een dakkapel komt er veel op u af. Wat voor kleur of stijl past bij uw dak? Welk materiaal is het meest geschikt? Hoe groot mag mijn dakkapel zijn? Is mijn dak wel geschikt om een dakkapel op te plaatsen? Dit zijn slechts een klein aantal vragen die wellicht bij u opkomen. U koopt tenslotte niet iedere dag een dakkapel in Venray. Tijdens een gesprek met een van onze adviseurs doorlopen we al uw wensen en we komen altijd even langs bij u thuis om het dak te inspecteren. Zo maakt u met zekerheid de juiste keuze.

Uw dakkapel in Venray is uitstekend geïsoleerd

Bij Perfect Dakkapellen koopt u prefab dakkapellen. Dit betekent dat ze als kant-en-klare modellen geleverd en geplaatst worden. Uw dakkapel wordt in de fabriek al in elkaar gezet, waardoor wij uw dakkapel in Venray zeer snel kunnen plaatsen, dit doen wij zelfs binnen één dag. Hierdoor ligt uw dak niet langer open dan nodig en blijven de kosten laag. Onze dakkapellen zijn van de hoogste kwaliteit en gaan daarom lang mee. Daarnaast zijn ze uitstekend geïsoleerd en volledig naadloos. Warmteverlies zal vrijwel niet optreden, waardoor u gedurende de wintermaanden er behaaglijk warm bij zit. Ook zorgen we ervoor dat uw dakkapel in Venray perfect aansluit op uw dak, wat de kans op lekkages aanzienlijk verminderd.

Maatwerk mogelijk

Hoewel we standaardmodellen en -afmetingen van dakkapellen bieden, is maatwerk ook zeker mogelijk. De ideale grootte van uw dakkapel in Venray is afhankelijk van verschillende factoren. Variabelen zoals de grootte van het dak, de hellingshoek van het dak en de wensen verschillen per project. Na het bezoek aan uw woning hebben we een goed beeld van deze aspecten en kunnen we een offerte op maat opstellen.

Maar niet alleen de breedte van uw dakkapel kunt u bepalen, het uiterlijk van uw dakkapel kiest u ook zelf. Maakt u zich geen zorgen dat onze polyester dakkapellen niet bij uw woning passen. Speciaal voor klassiekere woningen hebben we ook dakkapellen met een houtlook. Zo lijkt het net alsof u een houten dakkapel op het dak heeft. Voor nieuwbouwwoningen bieden we strakke modellen met een moderne uitstraling. Bovendien kunt u ervoor kiezen om uw dakkapel uit te breiden met mooie extra’s zoals ventilatieroosters, airconditioning, blindpanelen of rolluiken.

Behoefte aan advies of meer informatie? Neem contact op

Heeft u interesse in een dakkapel op uw dak in Venray? We begrijpen dat u misschien eerst meer wilt weten over onze mogelijkheden. Een adviesgesprek kan zowel bij u thuis plaatsvinden of in onze werkplaats. Zo krijgen we een goed beeld bij uw wensen en onze mogelijkheden. Dit alles verwerken we in een uitgebreide offerte op maat. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of wanneer u vragen heeft over onze werkwijze, producten of diensten.