Dakkapel in Weert Dakkapel in Weert

Dakkapel in Weert

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Woon je in de buurt van Weert en ben je op zoek naar een dakkapel? Ontdek het ruime assortiment aan hoog kwaliteit kunststof dakkapellen van Perfect Dakkapellen. Wij leveren diverse kant-en-klare dakkapellen door heel Noord-Brabant en Limburg. En dus ook bij je woning in Weert, levertijd is ongeveer 6-12 weken. Op de dag van levering zorgen wij ervoor dat je dakkapel in Weert bovendien in één dag geplaatst is. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kom langs in onze showroom of plan een adviesgesprek met een van onze adviseurs in.

Dakkapel in Weert laten plaatsen in één dag

Perfect Dakkapellen maakt prefab dakkapellen op maat. Het grootste voordeel is dat je de dakkapel in Weert kunt laten plaatsen in één dag. Prefab houdt in dat je dakkapel in onze eigen fabriek al wordt samengesteld. Hij wordt naadloos gemaakt. Door het duurzame polyester is je dakkapel in Weert beschermd tegen alle weersomstandigheden en waterdicht. Hiermee is je dak niet alleen goed afgesloten en goed geïsoleerd, het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Stijlvol en passend bij je huis, want je kunt kiezen uit dakkapellen met een moderne uitstraling, maar klassiek, landelijk of houtlook behoort ook tot de mogelijkheden.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Weert
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Ben je geïnteresseerd in onze dakkapellen of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord. Of plan een vrijblijvend adviesgesprek in en kom langs in onze showroom in Drunen. In onze showroom vind je alle beschikbare modellen uit de collectie. Hier kun je rustig alle dakkapellen en opties met eigen ogen bekijken. Tijdens je bezoek denken we graag met je mee en geven een passende tips en adviezen. Zien we je snel?

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Profiteer van de voordelen

Bovendien kunt je jouw gekozen dakkapel nog meer personaliseren door het toevoegen van mooie extra’s. Zo bieden wij ook dakkapellen aan met rolluiken, ingebouwde airco of ledverlichting, maar ook speciale ventilatieroosters. Daarmee koop je nét wat meer dan een alledaagse dakkapel. Maar hier houdt het niet mee op. Wist je dat wij onze dakkapellen verkopen in alle RAL kleuren? Ook hier kun je de kleur uitzoeken die het beste bij je dak, raamkozijnen of dakpannen past. Omdat de dakkapel van kunststof is, is schilderen niet meer nodig.

Bezoek onze showroom

Duurzame dakkapel in Weert kopen

Onze dakkapellen worden van polyester gemaakt, een duurzaam materiaal dat goed is voor het milieu en je portemonnee. Een polyester dakkapel gaat jaren langer mee en is zo goed geïsoleerd dat er nauwelijks warmteverlies optreedt. Het resultaat is dan ook dat je energiekosten niet onnodig oplopen, maar op gebruikelijke aantallen blijven. Wanneer je een dakkapel uit onze collectie laat koopt ben je verzekerd van een snelle plaatsing. Je hoeft niet bang te zijn dat je dak langer open is dan gevraagd, de dakkapel wordt binnen één dag geplaatst en gemonteerd. Daarnaast bieden wij een garantie van wel 15 jaar!