Onze unieke dakkapel showroom

Laat je inspireren in onze unieke dakkapel showroom in het hart van Brabant. In onze showroom staan diverse dakkapellen opgesteld, waardoor je een levensecht beeld én een gevoel krijgt bij alle mogelijkheden op het gebied van dakkapellen. Om je een nóg beter beeld te geven van wat een dakkapel voor jouw huis kan betekenen, hebben wij een unieke 3D-beleving ontwikkeld.

Kom langs in onze showroom!
Vul ons contactformulier in en we nemen spoedig contact op om een afspraak in te plannen.

De unieke, persoonlijke 3D-beleving

Met onze 3D-simulator in onze dakkapel showroom, bieden we jou een unieke kijk op wat een dakkapel voor jouw woning kan betekenen. Met de afmetingen van jouw woonruimte, de hoek van jouw dak en de gewenste dakkapel schetsen wij in 3D hoe de dakkapel eruit komt te zien. Bekijk op een levensgroot scherm hoe jouw ruimte verandert en jouw huis er straks uit ziet. Als je investeert in een dakkapel, dan is het natuurlijk wel zo fijn om te weten hoe het eruit komt te zien. Met de 3D-beleving in onze dakkapel showroom krijg je hier een perfect beeld van.

Een offerte op maat in onze dakkapel showroom

Kom je op bezoek in onze dakkapel showroom, dan kom je er precies achter waarom een dakkapel wel of niet een goede keuze is voor jouw woning. En als jij de juiste gegevens bij je hebt – denk aan foto’s en de afmetingen van de ruimte of nog beter, de bouwtekeningen ervan – dan kunnen we ter plekke een op maat gemaakte offerte mee naar huis geven. Akkoord op de offerte? Dan komen we zo spoedig mogelijk de technische inmeting doen.

Meer informatie

De dakkapel showroom is er om jou te inspireren, de 3D-beleving geeft jou een uniek beeld op maat en de offerte laat je zien welk kostenplaatje de dakkapel met zich meebrengt. Maar er zijn natuurlijk nog meer aspecten die een rol spelen bij de aanschaf van een dakkapel. Wist je bijvoorbeeld dat wij onze dakkapellen altijd binnen één dag monteren? Nu wel! Klik hieronder op de onderwerpen waar jij nog meer over wil weten. Scroll verder voor de veelgestelde vragen over onze showroom. Liever online al wat inspiratie opdoen? Dat doe je op onze www.perfectdakkapellen.nl/dakkapel-inspiratie.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk