Bezoek onze dakkapel showroom

Bezoek nu onze showroom en ontvang 5% korting op je dakkapel! Laat je inspireren kom langs in het hart van Brabant.

Beleef in de showroom onze verschillende dakkapellen en ontdek alle mogelijkheden. We geven je graag een nóg beter beeld hoe jouw dakkapel op jouw huis eruit komt te zien. Onze showroom is alleen open op afspraak, neem contact met ons op en ontvang persoonlijk advies op maat.

 

Maak een afspraak

Een offerte op maat in onze dakkapel showroom

Kom je op bezoek in onze dakkapel showroom, dan kom je er precies achter waarom een dakkapel wel of niet een goede keuze is voor jouw woning. En als jij de juiste gegevens bij je hebt - denk aan foto’s en de afmetingen van de ruimte of nog beter, de bouwtekeningen - dan kunnen we ter plekke een op maat gemaakte offerte mee naar huis geven. Akkoord op de offerte? Dan komen we zo spoedig mogelijk de technische inmeting doen.
Showroom Showroom
Showroom Showroom

Meer informatie

De dakkapel showroom is er om jou te inspireren, de 3D-beleving geeft jou een uniek beeld op maat en de offerte laat je zien welk kostenplaatje de dakkapel met zich meebrengt. Maar er zijn natuurlijk nog meer aspecten die een rol spelen bij de aanschaf van een dakkapel. Wist je bijvoorbeeld dat wij onze dakkapellen altijd binnen één dag monteren? Nu wel! Klik hieronder op de onderwerpen waar jij nog meer over wil weten. Scroll verder voor de veelgestelde vragen over onze showroom. Liever online al wat inspiratie opdoen? Dat doe je op onze dakkapel inspiratiepagina.

Veelgestelde vragen

Ja! Om ervoor te zorgen dat we iedereen de aandacht en uitleg kunnen geven die de showroom bezoekt, kun je onze showroom uitsluitend op afspraak bezoeken. Een afspraak maken doe je simpel en snel: plan een afspraak. Binnenlopen is mogelijk, maar dan is er geen garantie op persoonlijk advies.

Onze dakkapel showroom is te vinden op Lipsstraat 52, 5151 RP in Drunen.

Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook, dat doe je hier: offerte aanvragen.

Showroom

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.