Soorten Soorten

Soorten dakkapellen

Er zijn veel verschillende soorten dakkapellen op de markt. Ouderwets getimmerde houten dakkapellen, zinken dakkapellen, dakkapellen op een rieten dak, polyester dakkapellen en andere kunststof dakkapellen.

Naast materialen, zijn er ook nog verschillende soorten uitstralingen, zoals houtlook, barok, traditionele of moderne look. Oftewel: je kunt met een dakkapel alle kanten op. Om een goede keuze te maken is het belangrijk om jezelf goed te informeren over de voor- en nadelen van de verschillende soorten dakkapellen.

Soorten

Welke soorten dakkapellen bieden wij niet aan

Door de jaren heen hebben wij veel tijd en energie besteed aan het optimaliseren van de perfecte dakkapel. In deze zoektocht zijn we erachter gekomen wat de belangrijke voordelen zijn van uiteenlopende soorten dakkapellen. Om deze reden bieden wij géén houten, trespa of zinken dakkapellen aan, maar ook geen dakkapel met schuin dak en geen dakopbouw. 

De belangrijkste reden dat we ervoor kiezen om alleen prefab, kunststof dakkapellen gemaakt van hoogwaardig glasvezelversterkte polyester aan te bieden, is omdat we met dan het volgende aan kunnen bieden:

  • De beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • De langste garantietermijn.
  • Een onderhoudsvrije dakkapel.
  • Alle soorten uitstralingen, zoals houtlook, moderne, en klassieke look.

Wil je meer weten over de redenen waarom we voor kiezen voor onze soorten dakkapellen, kijk dan eens op onze pagina waar we verschillende dakkapellen vergelijken.

Soorten

Meer weten over al onze soorten dakkapellen

Wil jij meer informatie over al onze soorten dakkapellen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze adviseurs geven je graag advies over alle mogelijkheden.

De dakkapellen die wij bieden zijn weliswaar van kunststof, maar wel van een speciaal soort, namelijk gehard polyester. Dit is een speciaal soort gehard kunststof, wat een extreem lange levensduur heeft en geheel onderhoudsvrij is. Het belangrijkste verschil tussen andere kunststoffen en onze polyester dakkapellen is dat onze polyester dakkapellen uit één mal en dus naadloos prefab worden geleverd. Hierdoor is de kans op lekkages aanzienlijk kleiner en kunnen wij de dakkapel altijd binnen één dag plaatsen.

 

Alles over kunststof dakkapellen

De soort dakkapel die wij leveren is een polyester prefab dakkapel. Het polyester wat wij gebruiken voor onze dakkapellen is een sterke kunststof dat bestand is tegen weer en wind. Het duurzame materiaal is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Bovendien maakt vuil weinig kans op deze dakkapel, waardoor hij zeer onderhoudsvriendelijk is.

 

Alles over polyester dakkapellen

De prefab dakkapellen van Perfect Dakkapellen worden allemaal in onze eigen fabriek gemaakt. Ze worden uit een mal gegoten, waardoor de dakkapellen naadloos en daarmee geheel onderhoudsvrij worden gemaakt. Deze manier van produceren zorgt er daarnaast voor dat we een levertijd van zes tot twaalf weken én een montage binnen één dag kunnen realiseren. Daardoor heb je geen last van langere bouwwerkzaamheden in jouw huis en is alles in één dag geregeld.

 

Alles over prefab dakkapellen

Onze prefab polyester dakkapellen kunnen voorzien worden van een houtlook die bijna niet van echt te onderscheiden is. Het voordeel van een polyester dakkapel met houtlook is dat polyester niet kan rotten én dat je het nooit hoeft te schilderen. Vanwege de lange levensduur van het polyester geven wij ook standaard een garantie van 15 jaar op al onze dakkapellen.

 

Alles over houtlook dakkapellen

Veelgestelde vragen

Dit doen we omdat dit simpelweg het beste materiaal is, zowel op prijs- als op kwaliteitsniveau. Daarnaast zijn de prefab dakkapellen in verschillende stijlen en in alle kleuren te maken zijn. Wil je meer weten over de verschillen tussen uiteenlopende soorten dakkapellen? Bekijk dan onze pagina waarop we verschillende dakkapellen vergelijken.

De polyester dakkapellen van Perfect Dakkapellen worden gemaakt met behulp van een mal. Hierdoor komen ze prefab uit onze eigen fabriek, zijn ze onderhoudsvrij en kunnen ze binnen één dag worden gemonteerd op het dak.

Nee. Al onze dakkapellen worden gemaakt van polyester.

De dakkapellen zijn in alle RAL-kleuren te bestellen!

We bieden geen houten, trespa of zinken dakkapellen aan. Daarnaast bieden we ook geen dakkapel met schuin dak en geen dakopbouw aan.

Soorten

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.