Houtlook Houtlook

Houtlook dakkapel

Ben je op zoek naar een dakkapel met een mooie houtlook? Dan ben je bij Perfect Dakkapellen aan het juiste adres. Onze dakkapellen zijn van een uitstekende duurzame kwaliteit en in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Ook een dakkapel met een houtlook behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Deze dakkapellen worden gemaakt van polyester, wat een langere levensduur heeft en onderhoudsvrij is ten opzichte van echt hout, maar het is bijna niet van echt te onderscheiden. Bovendien bieden we het aan tegen zeer scherpe prijs en met 15 jaar garantie. Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Laat het ons weten.

 

Contact

Houtlook

Waarom kiezen voor een houtlook dakkapel?

Je kunt uiteraard kiezen voor een houten dakkapel, maar het is hierbij goed om te bedenken wat een houten dakkapel met zich meebrengt. Natuurlijk wordt een dakkapel van hout vervaardigd uit onderhoudsarme houtsoorten die uiteraard van goede kwaliteit zijn, maar het is goed om te realiseren dat iedere houtsoort een onderhoudsbehoefte heeft. Het onderhouden van een dakkapel is niet altijd eenvoudig en voor het onderhoud moet vaak een professional worden ingehuurd. Daarnaast zijn houten dakkapellen duurder in aanschaf en duurt de montage langer dan bij een polyester dakkapel. Wanneer je gaat vergelijken zijn dit belangrijke argumenten om te kiezen voor een polyester dakkapel met een houtlook. De genoemde polyester prefab dakkapel kan op iedere gewenste stijl worden vormgegeven in een houtlook.

Houtlook

Houtlook dakkapel voor klassieke woningen

Als jij de trotse eigenaar bent van een mooie, klassieke woning, is het goed voor te stellen dat je niet wil kiezen voor een modern vormgegeven dakkapel. Een dakkapel moet immers één geheel vormen met de uitstraling van jouw woning. Daarom raden we je aan om eens te kijken naar de mogelijkheden van een polyester dakkapel. Met het kunststof wat wij gebruiken – hoogwaardig polyester – produceren, leveren en plaatsen wij dakkapellen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn deze dakkapellen leverbaar in een hout design. Op deze manier heb je een houtlook dakkapel op jouw dak maar geniet je van de voordelen van een polyester dakkapel – geen onderhoudskosten en een lange levensduur.

De houtlook dakkapel van Perfect Dakkapellen

Perfect Dakkapellen is al vele jaren gespecialiseerd op het gebied van dakkapellen. Op basis van onze lange ervaring en vakkennis op dit gebied hebben we een dakkapel ontwikkeld die voldoet aan de strengste voorwaarden en eisen. De dakkapellen met houtlook van Perfect Dakkapellen zijn van een uitstekende kwaliteit, hebben een goede weersbestendigheid en zijn geïsoleerd volgens het bouwbesluit. Als je kiest voor onze dakkapellen maak je een duurzame keuze, aangezien wij uitsluitend duurzame materialen gebruiken in ons productieproces.

Houtlook

Werkwijze bij de productie, levering en plaatsing van onze dakkapellen met houtlook

We hebben het volledige productieproces, de levering en de plaatsing van onze dakkapellen met houtlook volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen we een uitstekende kwaliteit van onze service garanderen. De elementen van de dakkapel worden in onze werkplaats geproduceerd en door ons eigen team geplaatst. Deze efficiënte werkwijze komt uiteraard tot uiting in onze scherpe prijsstelling.

Interesse in een perfecte dakkapel?

Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze adviseurs nemen graag onze veelzijdige mogelijkheden met je door. Uiteraard krijg je alle gelegenheid om jouw vragen te stellen en je wensen te uiten. Maak gerust gebruik van onze ervaring en vakkundigheid op dit gebied. Maak snel een afspraak!

Veelgestelde vragen

Wij bieden dakkapellen in verschillende uitstralingen. Zo hebben we ook een moderne look. Je kunt daarnaast kiezen uit drie boeidelen.

Jazeker, bij ons in de showroom hebben we verschillende dakkapellen met houtlook uitgestald staan voor jou om te beleven. Maak een afspraak en kom eens langs om te kijken. Onze showroom is te vinden op Lipsstraat 52, 5151 RP in Drunen.

Daar kunnen onze adviseurs je bij helpen. Met onze unieke 3D-beleving kunnen we je bovendien precies laten zien wat een dakkapel voor jouw woning zou betekenen.

Houtlook

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.