Kunststof Kunststof

Kunststof dakkapel

Wil jij jouw huis of kantoor uitbreiden met een kunststof dakkapel? De kunststof dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en daardoor extreem weersbestendig en in alle RAL-kleuren leverbaar. Dankzij de geprefabriceerde productie heb je minder kans op lekkages en profiteer je bovendien van een korte levertijd.

We leveren jouw kunststof dakkapel kant-en-klaar, maar onze service is niets minder dan maatwerk. De kunststof dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn van hoge kwaliteit polyester en tegelijkertijd leverbaar tegen scherpe prijzen. We streven naar een soepel proces en onze transparante werkwijze draagt daaraan bij. Kortom: bij ons is het van begin tot eind perfect geregeld. Op deze pagina vind je meer informatie over onze kunststof dakkapellen en de service die je van ons kunt verwachten.

Kunststof

Een kunststof dakkapel van Perfect Dakkapellen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor prefab kunststof dakkapellen, vanwege de hoge kwaliteit van het materiaal en de productie, de snelle levering en de scherpe prijzen. Wij gebruiken een hoogwaardig polyester voor de productie en bij Perfect Dakkapellen profiteer je uiteraard ook optimaal van deze voordelen van een kunststof dakkapel. Maar onze service gaat verder dan het leveren van topkwaliteit dakkapellen. Als specialisten op het gebied van dakkapelproductie, -levering en -plaatsing zorgen wij voor een soepel proces. Dit begint met een adviesgesprek bij jou thuis of in onze showroom, waarbij we je informeren over de mogelijkheden, onze werkwijze en adviseren we over de beste oplossing voor jouw situatie. Na dit gesprek onderhouden we regelmatig contact, zijn we eerlijk en duidelijk over zaken als levertijden, kosten en eventuele vertragingen en werken we ondertussen keihard aan de realisatie van jouw kunststof dakkapel.

Kunststof

Prijzen van kunststof dakkapellen

Een groot voordeel van de kunststof dakkapel is de lage prijs voor de productie en plaatsing. We fabriceren de dakkapellen in eigen fabriek, waar de beste vaklui werken met geavanceerde en nauwkeurige machines en software. Zoals bij iedere verbouwing zijn de marges klein en zorgen miscalculaties of fouten in de productie voor vertraging in het proces. Omdat we in onze fabriek in volledig gecontroleerde omstandigheden werken kunnen we op een snelle manier zeer precies te werk gaan. Het plaatsen van je kunststof dakkapel wordt daarmee een relatief eenvoudig proces. Binnen één dag is je huis voorzien van een gloednieuwe dakkapel. Dankzij deze werkwijze hoeven we minder arbeidsuren te maken, maken we maximaal gebruik van het materiaal en kunnen we onze dakkapellen aanbieden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Benieuwd naar alle voor- en nadelen ten opzichte van andere materialen? Bekijk onze pagina waarop we de soorten dakkapellen vergelijken.

In alle RAL-kleuren mogelijk

Bij Perfect Dakkapellen krijg je alle ruimte om een kunststof dakkapel naar wens te realiseren. De maat kun je bepalen, wij plaatsen dakkapellen tot 12 meter. Daarnaast zijn alle RAL-kleuren mogelijk, kun je kiezen voor een afwerking met houtlook en bepaal je zelf de uitstraling van het boeideel, dit is de dakrand die jouw dakkapel beschermd tegen neerslag. Op deze manier krijg je een kunststof dakkapel met een uitstraling naar wens en blijft de scherpe prijs toch gewaarborgd. Tijdens ons adviesgesprek in onze showroom kunnen we je precies laten zien hoe verschillende varianten van onze dakkapellen eruit komen te zien.

Kunststof

Informatie en deskundig advies nodig? Neem contact op!

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige dakkapel tegen een betaalbare prijs? Dan zijn onze kunststof dakkapellen – vervaardigd uit hoogwaardig gehard polyester – dé oplossing voor jou. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag.

Veelgestelde vragen

Al onze dakkapellen worden gemaakt van hoogwaardig, gehard polyester. Dit is een zeer sterke soort kunststof die slijtvast en onderhoudsvrij is en biedt wat ons betreft de best prijs-kwaliteitsverhouding die er op de markt verkrijgbaar is.

De polyester dakkapellen van Perfect Dakkapellen worden gemaakt met behulp van een mal. Hierdoor komen ze prefab en naadloos uit onze eigen fabriek, zijn ze onderhoudsvrij en kunnen ze binnen één dag worden gemonteerd op het dak.

Nee. Al onze soorten dakkapellen worden gemaakt van polyester.

Kunststof

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.