Polyester Polyester

Een perfecte polyester dakkapel

Op zoek naar een dakkapel van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij Perfect Dakkapellen op het juiste adres. We produceren, leveren en plaatsen polyester dakkapellen van de hoogste kwaliteit. Het polyester is een speciaal soort gehard kunststof met een extreem lange levensduur.

De dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn extreem weersbestendig, scherp geprijsd en we bieden er standaard 15 jaar garantie op. Bovendien kies jij zelf voor de stijl en kleur die bij jouw huis past. Onze polyester dakkapellen worden prefab gemaakt in onze fabriek en kant-en-klaar geleverd. Dankzij de naadloze structuur heeft u veel minder kans op lekkages. De polyester dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn binnen zes tot twaalf weken klaar voor transport en worden in één werkdag geplaatst. Op deze pagina vind je de reden waarom een dakkapel van polyester de perfecte keuze is.

Polyester

Een polyester dakkapel van Perfect Dakkapellen

De geprefabriceerde polyester dakkapellen van Perfect Dakkapellen staan bekend om de hoge kwaliteit, de snelle levering en de scherpe prijzen. Het polyester is een speciaal soort gehard kunststof met een extreem lange levensduur. Dankzij de naadloze structuur heb je bovendien minder kans op lekkages. Ook voldoen onze polyester dakkapellen aan de isolatiewaarden die zijn vastgesteld in het bouwbesluit. Naast hoogwaardige materialen leveren we ook een perfecte service. Nadat we zowel bij jou thuis als bij ons in de showroom samen hebben alles hebben doorgesproken en bekeken, gaan we aan de slag met het fabriceren van jouw polyester dakkapel. Na deze gesprekken zijn we volledig op de hoogte van je eisen en wensen en kunnen we gericht toewerken naar het resultaat: een gloednieuwe, hoogwaardige dakkapel op jouw dak.

Polyester

Polyester dakkapel kosten

We fabriceren de polyester dakkapellen in eigen beheer, waar de beste vaklui werken met geavanceerde en nauwkeurige machines en software. Omdat we in onze fabriek in volledig gecontroleerde omstandigheden werken, kunnen we snelle en foutloze resultaten behalen. Het plaatsen van jouw polyester dakkapel wordt daarmee een eenvoudig proces. Binnen één dag is je huis voorzien van een gloednieuwe dakkapel. Dankzij deze werkwijze hoeven we minder arbeidsuren te maken, maken we maximaal gebruik van het materiaal en kunnen we onze dakkapellen aanbieden voor zeer aantrekkelijke prijzen. We zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit van onze dakkapellen, dat we standaard 15 jaar garantie geven op al onze producten!

Kies de stijl en kleur die bij je past!

Wil je een volledig naar wens samengestelde dakkapel? Bij ons heb je alle ruimte om jouw polyester dakkapel naar wens te realiseren. Zo zijn alle maten mogelijk tussen 2 en 12 meter, zijn alle RAL-kleuren mogelijk, kun je kiezen voor een afwerking met of zonder houtlook. Ook selecteer je zelf het uiterlijk van het boeideel, dit is de dakrand die je dakkapel beschermd tegen neerslag. Op deze manier krijgt jouw polyester dakkapel het uiterlijk wat je wenst en blijft de scherpe prijs gewaarborgd. Tijdens ons adviesgesprek in onze showroom kunnen we je precies laten zien hoe verschillende varianten van onze dakkapellen eruit komen te zien.

Polyester

Van begin tot eind perfect geregeld

Terwijl onze specialisten hard aan het werk zijn in de fabriek, kun jij ontspannen. We houden je namelijk van begin tot eind van het proces op de hoogte van de voortgang. Binnen zes tot twaalf weken is jouw polyester dakkapel klaar voor transport. We spreken een datum en tijd met je af waarop we langs komen voor de plaatsing van je dakkapel. We hebben aan één dag voldoende om je polyester dakkapel te monteren. Wil je dat wij een vergunning aanvragen en het bouwafval afvoeren? Geen zorgen, wij regelen alles voor je.

Wil jij meer informatie of deskundig advies? Neem contact op!

Interesse in onze polyester dakkapellen? Of wil je graag meer weten over de voordelen, het productieproces of de prijs van een dakkapel? Laat het ons weten, wij helpen je graag: leg contact.

Veelgestelde vragen

Nee. Al onze dakkapellen worden gemaakt van polyester. Dit doen we omdat dit simpelweg het beste materiaal is, zowel op prijs- als op kwaliteitsniveau. Daarnaast zijn de prefab dakkapellen in verschillende stijlen en in alle kleuren te maken zijn. Wil je meer weten over de verschillen tussen uiteenlopende soorten dakkapellen? Bekijk dan onze pagina waarop we verschillende dakkapellen vergelijken.

De dakkapellen zijn in alle RAL-kleuren te bestellen!

Polyester

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.