Prefab Prefab

Prefab dakkapel - de perfecte oplossing

Je wil graag een dakkapel laten plaatsen, maar hebt geen zin in een maandenlang voortraject en bouwvakkers die dagenlang in je huis in de weer zijn met het opbouwen van een traditionele dakkapel? Dan is een prefab dakkapel de perfecte oplossing.

Met een prefab dakkapel van Perfect Dakkapellen heb je binnen zes tot twaalf weken een hoge kwaliteit dakkapel op je dak staan. En het allermooiste? Voor het plaatsen hebben we aan één dag voldoende. Onze prefab dakkapellen worden in onze eigen fabriek gefabriceerd en zijn volledig naar jouw wens aan te passen. Kleur, uitstraling en extra opties, jij bepaalt. Op deze pagina vind je meer informatie over onze prefab dakkapellen en de service die je van ons kunt verwachten.

Prefab

Een prefab dakkapel van Perfect Dakkapellen

Een prefab dakkapel wordt als kant-en-klaar product en binnen één dag bij jou op dak gemonteerd. In onze fabriek werken we keihard aan het realiseren van prachtige dakkapellen van polyester. Deze prefab dakkapellen zijn volledig naadloos, waardoor de kans op lekkages erg klein is. Bovendien voldoet de isolatie aan alle normen gesteld in het bouwbesluit. Naast het fabriceren, leveren en plaatsen van state-of-the-art prefab dakkapellen investeren wij ook in een prettige samenwerking met onze klant. Twee adviesgesprekken, eentje op locatie en eentje bij ons in de showroom, zitten bij de prijs van uw prefab dakkapel inbegrepen, evenals het leveren en plaatsen ervan. We houden je tijdens het proces op de hoogte van de laatste ontwikkelingen middels duidelijke en eerlijke communicatie. Moet er een vergunning geregeld worden en vind je het ook fijn als wij het bouwafval afvoeren? Geen enkel probleem, wij zorgen dat het perfect geregeld wordt.

Prefab

Prefab dakkapel kosten

Bij Perfect Dakkapellen fabriceren we al onze dakkapellen in onze eigen fabriek, waarbij we aan alle details denken. Door gebruik te maken van moderne machines, geavanceerde software en de kennis en kunde van onze vakmensen, zorgen we voor een perfecte dakkapel, die in een keer geplaatst kan worden op locatie. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat wij nagenoeg foutloos werk leveren, vrijwel geen materiaal verspillen en volgens een strak schema kunnen werken. En dat zie je terug in de prijzen van een prefab dakkapel. En omdat we zo zeker zijn van de kwaliteit, bieden we standaard 15 jaar garantie op onze prefab dakkapellen.

Volledig naar wens samen te stellen

De prefab dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn verkrijgbaar in zes standaard maten van 2 tot 12 meter breed met incrementele stappen van 1 centimeter. Jij bepaalt hoe breed hij wordt en jij bepaalt ook hoe jouw prefab dakkapel eruit komt te zien. Zo kun je alle RAL-kleuren combineren voor een kleurstelling die perfect matcht met jouw huis of kantoor. Kies voor een landelijk, traditioneel of barok boeideel – dit is de dakrand die uw dakkapel beschermd tegen neerslag – en kies eventueel voor een afwerking met houtlook. Tijdens ons adviesgesprek in onze showroom kunnen we je precies laten zien hoe verschillende varianten van onze dakkapellen eruit komen te zien.

Prefab

Interesse of meer informatie? Neem contact met ons op!

Interesse in onze prefab dakkapellen? Of wil je graag meer weten over de voordelen, het productieproces of de prijs van een dakkapel? Laat het ons weten, wij helpen je graag: leg contact.

Veelgestelde vragen

Ja. Het wordt uit een mal gemaakt en bestaat daardoor uit één geheel. Dit zorgt ervoor dat de kans op lekkages zeer klein is en er geen onderhoud nodig is.

Van hoogwaardig, ‘gehard’ polyester. Een soort kunststof met een extreem lange levensduur, waardoor we 15 jaar garantie geven op je dakkapel.

Nee. Al onze dakkapellen worden prefab gemaakt van polyester. Dit doen we omdat dit simpelweg het beste materiaal is, zowel op prijs- als op kwaliteitsniveau. Daarnaast zijn de prefab dakkapellen in verschillende stijlen en in alle kleuren te maken zijn. Wil je meer weten over de verschillen tussen uiteenlopende soorten dakkapellen? Bekijk dan onze pagina waarop we verschillende dakkapellen vergelijken.

We hanteren voor de zijkanten van de dakkapel twee verschillende stijlen, klassieke houtlook en modern. Dit in combinatie met onze boeidelen in traditioneel, landelijk of barok uitvoering is het mogelijk om de stijl van elk type woning door te trekken in de dakkapel. Daarnaast zijn de dakkapellen in alle RAL-kleuren te bestellen.

Prefab

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.