Vergelijken Vergelijken

Dakkapel vergelijken

Wat zijn de verschillen tussen een dakkapel van polyester, hout, Trespa en keralit? En waar moet je op letten als je kiest voor een bepaald materiaal.

Een polyester dakkapel wordt regelmatig verward met andere kunststof dakkapellen. Dat is onterecht, aangezien er belangrijke verschillen zijn. Wat zijn de verschillen en zijn sommige soorten dakkapellen beter dan andere? Op deze pagina vergelijken we verschillende dakkapellen met elkaar.

Vergelijken

Polyester dakkapel vergelijken met andere kunststof dakkapellen

Het glasvezelversterkte polyester wat wij gebruiken voor onze dakkapellen is een sterke kunststof dat bestand is tegen weer en wind. Het duurzame materiaal is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Op verschillende gebieden kun je deze dakkapel vergelijken met andere soorten dakkapellen. Een prefab, kunststof dakkapel gemaakt van hoogwaardig glasvezelversterkte polyester kan in iedere gewenste RAL-kleur of kleurcombinatie opgeleverd. Andere kunststof dakkapellen hebben doorgaans een houten basisconstructie, terwijl onze polyester dakkapellen uit één stuk kunststof gemaakt zijn. Kortom: een polyester dakkapel van Perfect Dakkapellen is niet alleen stevig en duurzaam, maar is ook een tijd-, en daardoor kostenbesparende soort dakkapel. In tegenstelling tot andere materialen zoals hout of Trespa zijn bij een polyester dakkapel tijdrovende onderhoudsbeurten verleden tijd en hoeft hij nooit geschilderd te worden.

Wat is de beste soort dakkapel – dakkapel vergelijken

Onze polyester dakkapellen worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Hierdoor kunnen we de dakkapel volledig naar jouw wens maken en de kwaliteit in iedere stap waarborgen. Wij geloven in maatwerk voor iedere soort woning. Jij beslist zelf over de afmeting, indeling, stijl, (RAL-)kleur en verdere opties voor jouw dakkapel. Wij houden daarbij rekening met de voorwaarden van het nieuwe bouwbesluit zodat de productie en keuring aan alle wettelijke eisen voldoet. Of je nu een moderne of juist klassieke dakkapel zoekt voor de juiste uitstraling voor jouw woning; maak kennis met de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

Vergelijken

De uitstraling – een moderne of klassieke dakkapel

Boven alle voordelen die een polyester dakkapel je kan bieden, is hij erg mooi en geeft hij je woning een luxe uitstraling. Je kunt de dakkapel helemaal zelf samenstellen waardoor hij bij elk type woning past. Van boerderij tot jaren ‘30 woning. Je kunt kiezen uit diverse varianten polyester dakkapellen: een moderne of klassieke, strak of houtlook. Alle varianten zijn verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren en kleurcombinaties. Vervolgens kies je een boeideel naar wens. Een boeideel is de dakrand die je dakkapel beschermt tegen de invloed van neerslag. Aan de voor- en zijkant van de dakkapel vormt het boeideel de visuele overgang naar de bovenkant van je dakkapel.

Meer over de mogelijkheden

Tot zover het vergelijken van de dakkapellen. Wil jij nog eens bekijken wat alle mogelijkheden zijn en wat de kosten zouden zijn voor jouw? Doordat we met verschillende standaardmodellen werken, kunnen we al vrij snel een prijsindicatie voor de montage en levering rekenen. Handig als je op korte termijn gaat verbouwen en een hoogwaardige dakkapel nodig hebt. Welke vragen je ook hebt, neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag.

Vergelijken

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.