Veelgestelde vragen

Welke werkzaamheden voeren jullie allemaal uit?
Wij produceren en monteren prefab polyester dakkapellen in bijna alle kleuren, uitvoeringen en afmetingen. Indien u een omgevingsvergunning nodig heeft, kunnen wij dit voor u verzorgen.

Nog geen vaste trap naar zolder of een extra dakraam nodig? Geen probleem, ook dat kunnen we voor u regelen.

Wat zijn de prijzen van jullie dakkapellen?
De gemiddelde prijs van een polyester dakkapel ligt net wat hoger dan van een reguliere kunststof dakkapel. Deze investering verdient u echter snel weer terug. Omdat uw dak beter geïsoleerd is  heeft u minder energiekosten. Omdat polyester een langere levensduur heeft dan bijvoorbeeld trespa of keralit, hoeft u minder snel aanpassingen te doen. Benieuwd wat uw dakkapel zal kosten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Komen jullie bij mij thuis om een offerte op te stellen?
Ja, tijdens ons eerste gesprek bespreken we uw wensen en bekijken we wat mogelijk is. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u de offerte via email. Tijdens dit eerste gesprek meten wij direct alles technisch in. Op deze manier kunnen wij direct een passende offerte voor u opstellen zonder dat er achteraf iets wijzigt na het inmeten.

Kunnen jullie ook in de avond langskomen voor een adviesgesprek?
Jazeker, wij begrijpen dat veel mensen fulltime werken. Daarom is het bij ons mogelijk om een adviesgesprek in de avond te plannen.

Kan ik jullie bezoeken?
Jazeker, wij nodigen u graag uit in onze werkplaats is Kaatsheuvel of onze showroom in Roosendaal. Als u een indicatieve offerte wenst, vragen wij u foto’s en/of bouwtekeningen mee te nemen. Mocht u akkoord gaan met de offerte, dan zullen we later de technische inmeting doen. Klik hier om onze contactgegevens en openingstijden te zien.

Wat is de gemiddelde levertijd van een Perfect Dakkapel?
Alle levertijden gaan uiteraard in overleg. Als uitgangspunt kunt u uitgaan van een levertijd van 5 tot 6 weken nadat wij de opdracht hebben mogen ontvangen, mits er geen vergunning nodig is.

Wat is de isolatiewaarde van een Perfect Dakkapel?
De dakkapellen van Perfect Dakkapellen worden opgebouwd uit duurzame materialen met hoge isolatiewaarden en zijn gebouwd volgens de zogenoemde sandwichconstructie, waardoor er geen koudebruggen ontstaan. Ook zijn ze opgebouwd volgens het nieuwe bouwbesluit: het dak heeft RC-waarde 6.0 en de zijwangen hebben RC-waarde 4.5. Daarnaast is ons glas hoog-rendements-isolatieglas. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van een goed geïsoleerde dakkapel en laag energieverbruik.

Hoe lang is de garantie?
Wij bieden 15 jaar garantie op onze dakkapellen, op zowel de constructie als de waterdichtheid. Voor eventuele opties gelden de fabrieksgaranties.

Hoe lang duurt de plaatsing?
Wij plaatsen de dakkapel in 1 dag. S’ochtends rond 7.30 uur zullen onze monteurs starten met de werkzaamheden. Tegen 15.00 uur staat de dakkapel wind en waterdicht op uw dak en kunt u beginnen met het afwerken van uw dakkapel!

Werken jullie ook in de wintermaanden?
Ja, omdat wij prefab dakkapellen plaatsen ligt uw dak maar enkele uren open. Daarom is het mogelijk om het hele jaar door dakkapellen te plaatsen. Alleen wanneer er sneeuw, hevige regenval of storm is, kunnen wij uw dakkapel niet altijd plaatsen.

Welke werkzaamheden voeren jullie niet uit?
Helaas maken wij geen dakkapellen die traditioneel worden opgebouwd of met een sleepdak, rieten dak, hoek dakkapellen of dakkapellen die aan een bestaande dakkapel gekoppeld moeten worden. Daarnaast leveren wij geen kozijnen en wij voeren ook geen dakkapel renovaties uit. Ook mogen wij geen asbest verwijderen, elektra aanleggen of loodgieterswerkzaamheden uitvoeren, hiervoor dient u een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk