Dakkapellen vergelijken

Waarom kiezen voor een polyester dakkapel in plaats van een dakkapel van hout, Trespa of Keralit?

Een polyester dakkapel wordt regelmatig verward met een kunststof dakkapel. Er zijn echter belangrijke verschillen. We gaan de dakkapellen vergelijken:

Polyester

Thermo hardend polyester is een sterke kunststof dat bestand is tegen weer en wind. Het duurzame materiaal is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Een polyester dakkapel wordt in de gewenste kleur of kleurcombinatie opgeleverd. Een polyester dakkapel is volledig uit kwalitatief hoogwaardig kunststof opgebouwd. Kortom: een polyester dakkapel van Perfect Dakkapellen is de perfecte tijdbesparende oplossing voor u! In tegenstelling tot andere materialen zijn bij een polyester dakkapel tijdrovende onderhoudsbeurten verleden tijd.

Een moderne of klassieke dakkapel

Onze polyester dakkapellen worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Hierdoor kunnen we de dakkapel volledig naar wens van de klant maken en de kwaliteit waarborgen. Wij geloven in maatwerk. U beslist welke afmeting, indeling, stijl, kleur en opties u wilt. Wij houden daarbij rekening met de voorwaarden van het nieuwe bouwbesluit zodat de productie keurig volgens de regels plaatsvindt.

Boven alle voordelen die een polyester dakkapel u kan bieden, is hij erg mooi en geeft uw woning een luxe uitstraling. U kunt de dakkapel helemaal zelf samenstellen waardoor hij bij elk type woning past, van boerderij tot jaren 30 woning. U heeft de keus uit diverse varianten polyester dakkapellen: een moderne of klassieke, strak of houtlook. Alle varianten zijn verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren en kleurcombinaties. Vervolgens kiest u een boeideel naar wens. Een boeideel is de dakrand die uw dakkapel beschermt tegen de invloed van neerslag. Aan de voor- en zijkant van de dakkapel vormt het boeideel de visuele overgang naar de bovenkant van uw dakkapel.

Tot zover het vergelijken van de dakkapellen. Benieuwd naar wat de kosten voor u zullen zijn?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk