Werkwijze en aanpak

Het plaatsen van een dakkapel lijkt een ingrijpende verbouwing, toch is het minder werk dan het lijkt. Feitelijk kost het plaatsen van een prefab dakkapel slechts enkele uren. Omdat wij u zo snel mogelijk willen laten genieten van uw dakkapel, streven wij ernaar om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We willen u dan ook graag vooraf informeren over onze werkwijze, zodat u zelf kunt zien dat het plaatsen van een dakkapel de moeite waard is.

Adviesgesprek bij u thuis
Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreekt u met de adviseur uw wensen, beoordelen we de dakconstructie en kijken we wat de mogelijkheden zijn. Onze adviseurs beschikken over de juiste kennis en helpen met de juiste oplossing voor uw dak. Wellicht komt onze adviseur met mogelijkheden waar u zelf nog niet aan had gedacht. Tijdens dit adviesgesprek kunnen wij direct alles technisch inmeten. Vervolgens zullen wij uw wensen vertalen in een offerte op maat, zodat u exact weet wat het u gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. Wij versturen de offerte dezelfde week nog via de mail, zodat u deze rustig kunt nalezen.

Adviesgesprek in onze werkplaats in Kaatsheuvel
U kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken voor een adviesgesprek in onze werkplaats in Kaatsheuvel, bijvoorbeeld wanneer u net een woning hebt gekocht maar nog geen sleutel heeft. Als u foto’s en/of bouwtekeningen meeneemt, kunnen wij op basis van die informatie een indicatieve offerte voor u opstellen.  Indien u akkoord gaat met deze offerte, plannen we een afspraak bij u thuis in, zodat we de dakkapel technisch kunnen inmeten.

Adviesgesprek in onze Showroom in Roosendaal
Als u iets koopt wilt u natuurlijk ook weten wat u koopt. Daarom kunt u bij ons dakkapellen zien maar ook beleven. In onze ruim opgezette showroom kunt u het licht en de ruimte van onze dakkapellen ervaren. Kom gerust eens langs in onze showroom om u geheel vrijblijvend te laten informeren, en vooral, te laten inspireren! Als u een gerichte offerte wenst, dan adviseren wij u een bouwtekening en/of foto’s mee te nemen.

Plaatsing
Dankzij een goede voorbereiding en productie in eigen fabriek verloopt de plaatsing zeer soepel. De levertijd van een dakkapel is gemiddeld 5 weken. Op de dag van plaatsing zullen onze monteurs rond 7.30 uur bij u aankomen. Onze monteurs maken een gat in het dak, verwijderen de dakpannen en brengen deze met het overige puin naar beneden. Het gat wordt op maat gemaakt, zodat de dakkapel er precies op past. Met behulp van een hijskraan wordt de dakkapel op het dak geplaatst en met uiterste precisie op de juiste plek gezet. Daarna beginnen onze monteurs aan het waterdicht maken van de buitenzijde. Binnen een paar uur tijd is uw dak weer helemaal wind- en waterdicht en kunt u gaan genieten van de extra ruimte die de dakkapel met zich meebrengt. Als u echt onbezorgd wilt genieten van uw dakkapel kunnen wij, indien gewenst, het bouwafval voor u afvoeren.

Onze dakkapellen worden afwerk-gereed opgeleverd, dit houdt in dat u direct kunt beginnen met het afwerken van de dakkapel. In de meeste gevallen kunt u een vensterbank plaatsen, gipsplaten monteren en deze naar wens afwerken en decoreren.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Naadloze constructie

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk