Nieuwbouw Nieuwbouw

Dakkapel nieuwbouw

Ben jij trotse eigenaar van een (toekomstige) nieuwbouwwoning en wil je een dakkapel op het dak laten plaatsen? Hiervoor ben je bij Perfect Dakkapellen aan het juiste adres.

Wij kunnen een dakkapel op jouw woning plaatsen die volledig aansluit op alle eisen die aan een nieuwbouwwoning worden gesteld. Een dakkapel voor nieuwe is bij ons van een uitstekende kwaliteit en heeft een scherpe prijsstelling. Dit komt omdat we de dakkapel volledig zelf voor je vervaardigen. Interesse in alle ins en outs?

 

Neem contact op

Nieuwbouw

Perfect Dakkapellen voor nieuwbouwwoningen

Perfect Dakkapellen is al vele jaren gespecialiseerd op het gebied van dakkapellen. Wekelijks plaatsen we een groot aantal dakkapellen op woningen en bedrijfspanden. We worden ook veel gevraagd om dakkapellen op nieuwbouwwoningen te plaatsen. Dit is niet verwonderlijk. Onze dakkapellen zijn door ons zelf ontwikkeld op basis van de meest moderne eisen aan deze zolderruimtes.

Onze dakkapellen worden gemaakt van polyester of kunststof die in iedere gewenste kleur en in een houtlook leverbaar is. Het voordeel van deze materialen is dat het uitstekende weerbestendige eigenschappen heeft. Uiteraard zijn onze dakkapellen geïsoleerd volgens het bouwbesluit. De dakkapel sluit hiermee perfect aan op de isolatiewaarde van jouw woning.

Nieuwbouw

Hoge kwaliteit dakkapellen voor nieuwbouwprojecten

Bij Perfect Dakkapellen leveren we altijd een hoge kwaliteit, zo ook op het gebied van dakkapellen voor nieuwbouwprojecten. Dit kunnen wij je garanderen omdat we het volledige productieproces van de dakkapellen in eigen beheer hebben. Alle elementen van de dakkapel worden in onze eigen werkplaats in Drunen vervaardigd. Hiervoor hebben we de beschikking over de meest geavanceerde, machines zijn. Hierdoor zijn we in staat om een snelle en foutloze productie te realiseren en bedraagt onze levertijd slechts zes tot twaalf weken. Daarnaast zorgt deze efficiënte werkwijze ervoor dat de prefab dakkapellen binnen slechts één dag geplaatst zijn. Uiteraard komen deze voordelen tot uiting in onze scherpe prijsstelling.

Veel keuzemogelijkheden voor een nieuwbouw dakkapel

Als je van plan bent om door ons een dakkapel op jouw nieuwbouwwoning te laten plaatsen, maken we graag vooraf eerst een afspraak met je om de verschillende opties met je door te nemen. Wij bieden immers veelzijdige keuzemogelijkheden voor een nieuwbouw dakkapel. Dit begint bij de keuze voor de gewenste maatvoering. Vervolgens kun je een keuzen maken uit de kleur (alle RAL-kleuren zijn mogelijk) en de verschillende stijlen – barok, klassiek of modern. Tevens kun je door ons een airco, ventilatieroosters of rolluiken laten monteren. Indien gewenst regelen we de benodigde bouwvergunning voor je en zorgen we voor de afvoer van het bouwafval. Alles perfect geregeld dus.

Nieuwbouw

Kiezen tussen een dakopbouw, nokverhoging of dakkapel

Bij nieuwbouw is een dakkapel vaak de beste keuze. Een nokverhoging is vaak niet nodig, aangezien bij de meeste nieuwbouwwoningen de ruimte van de bovenste verdieping al vrij hoog is. Als je dan de nok nog zou verhogen, dan zou dit feitelijk weinig extra bruikbare ruimte opleveren. Ook een dakopbouw biedt op dit gebied weinig verbetering in de woonruimte. Een dakkapel kan daarentegen wel voor meer ruimte en bovendien voor extra lichtinval zorgen. Daarom is bij nieuwbouw de keuze snel gemaakt: een dakkapel.

Informatie en persoonlijk advies over het aanbod van Perfect Dakkapellen

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies over het aanbod van Perfect Dakkapellen. Onze medewerkers beantwoorden graag al jouw vragen. Daken en dakkapellen hebben nog maar weinig geheimen voor ons, dus maak gebruik van die kennis.

Veelgestelde vragen

Een dakkapel is bijna altijd mogelijk. Om jouw persoonlijk advies te geven of een dakkapel bij jouw nieuwbouwwoning mogelijk is, komen we graag eens langs of kijken we graag eens naar de bouwtekeningen. Maak hier een afspraak.

De montage van een dakkapel van Perfect Dakkapellen duurt altijd – dus ook bij nieuwbouw – slechts één dag.

Dat is voor iedere woning verschillend en hangt af van de gemeente en het bestemmingsplan. Wij kunnen je helpen bij het uitvinden of je een vergunning nodig hebt én hem indien nodig ook voor je aanvragen. Laat het ons gerust weten als we je kunnen helpen via onze contactpagina.

Nee, dat is niet nodig. De aannemer biedt vaak een kleine dakkapel aan en dat is zonde. Wij kunnen voor u de dak aanpassing maken zodat er een grotere dakkapel op past.

Nieuwbouw

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.