Zolder renovatie Zolder renovatie

Zolder renovatie

Gebruik jij je zolder vooral als rommelhok? Of is het wel opgeruimd, maar kom je er maar weinig omdat er weinig licht en te weinig ruimte is? Of is er wel een dakkapel, maar is die flink verouderd? Dan kan een zolder renovatie met dakkapel weleens een mooie oplossing zijn.

Beeld je eens in hoe het zou zijn als de zolder met een flink aantal kubieke meters wordt vergroot én er een flinke dosis lichtinval bij kreeg. Oftewel, beeld je eens in wat een zolder renovatie voor jouw woning kan betekenen.

Zolder renovatie

Verschillende zolder renovatie projecten

De dakkapel is de finishing touch van jouw zolder renovatie. Met onze prefab dakkapellen bieden wij die oplossing kant en klaar aan. Of dit nu een groot of wat kleiner project is: onze vakmensen hebben inmiddels al vele woningen mogen voorzien van de finishing touch van een zolder renovatie. Zowel bij oudere huizen als bij nieuwbouwwoningen.

Nokverhoging
Dakopbouw

Zolder renovatie – compleet met een nieuwe dakkapel

Het aanpakken van een zolder renovatie kan best een hele klus zijn als je het helemaal alleen moet doen. Naast het feit dat het verstandig is om voor een zolder renovatie een professional in te schakelen, gebeurt het met behulp van die professional ook nog een sneller. Perfect Dakkapellen werkt dan ook uitsluitend met professionals, die precies weten waar ze mee bezig zijn op dit gebied. Het principe van onze prefab dakkapellen is bovendien ook helder: binnen een dag hebben wij jouw dakkapel geplaatst. Vaak gebeurt dit als eerste, waarna het dak en zolder volledig gerenoveerd zijn.

Wat jij moet weten over onze renovaties

Wanneer je op zoek bent naar een volledige renovatie van je zolder, dan is het verstandig om een aannemer in de arm te nemen. De montage van onze Perfect Dakkapellen kunnen wij doen in combinatie met die aannemer. Perfect Dakkapellen is uitsluitend gespecialiseerd op het gebied van nieuwe, prefab dakkapellen. Dakkapel renovaties, bijvoorbeeld het renoveren van oude(re) dakkapellen die bijvoorbeeld uit hout of zink zijn gemaakt zijn, doen wij niet. Een dakkapel vervangen is daarentegen iets wat wij wel doen. Aangezien het vaak om maatwerk gaat, is een goede communicatie daarin belangrijk. Wij helpen je daarom graag met adviezen of tips. Hier lees je meer over onze werkwijze.

Zolder renovatie

Dakkapel vervangen

Heb jij een oude dakkapel die toe is aan vervanging, dan is het verstandig om te kiezen voor een dakkapel met 15 jaar garantie. Uiteraard heb jij, wanneer je voor onze dakkapellen kiest, ruime keuze uit diverse modellen en soorten. In principe kunnen wij iedere maat snel leveren tussen 2 en 12 meter. Ook heb je de keuze uit speciale toevoegingen aan je dakkapel. Van sfeervolle, ingebouwde leds en spotjes bij het venster, tot ventilatieroosters of zelfs airco’s: er is veel mogelijk!

Zolder renovatie

Dakkapel vervangen kosten

Iedere dakkapel is natuurlijk anders. Om een goede inschatting te maken hebben we wat meer informatie van je nodig over de te vervangen dakkapel. Geef ons wat meer informatie en wij maken een persoonlijke, vrijblijvende offerte voor je op. Offerte aanvragen

Neem contact op!

Heb je interesse in een dakkapel, bijvoorbeeld voor jouw renovatie, dan ben je bij Perfect Dakkapellen aan het juiste adres. Omdat ieder huis anders is, komen wij graag bij je langs om jou in persoonlijk advies te voorzien. We kijken naar wat mogelijk is en wat voor soort dakkapel geschikt is voor op jouw dak. Plan snel een bezoek aan onze showroom en neem direct contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als jij een schuin dak hebt, waardoor je op veel plekken op je zolder niet rechtop kunt staan is een dakkapel al waardevol voor de ruimte. Heb je daarnaast ook weinig lichtinval op je zolder, dan is een dakkapel dubbel waardevol!

Dat komt simpelweg omdat er veel meer werkzaamheden komen kijken bij een nokverhoging dan bij een dakkapel.

De levertijd is – afhankelijk van de drukte in onze fabriek – zes tot twaalf weken. De feitelijke montage van de dakkapel gebeurt binnen één dag!

Zolder renovatie

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.