Een moderne of klassieke dakkapel op uw woonhuis in Den Bosch, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Vught of Zaltbommel? Bij Perfect Dakkapellen bent u op het juiste adres!

Meer plezier van uw zolder? Dat kan met een polyester dakkapel!
Gebruik uw ruimte efficiënt door het plaatsen van een dakkapel. U creëert op die manier meer ruimte. Bovendien geeft u daglicht de kans uw zolder te verlichten, waarmee u energie bespaart. Daarbij komt dat de polyester constructie zeer goed isoleert, waardoor uw energieverbruik nog meer daalt. Een polyester dakkapel op uw huis in Den Bosch, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Vught of Zaltbommel is dus een slimme keuze.Tijdrovende onderhoudsbeurten zijn verleden tijd met een polyester dakkapel
Thermohardend polyester is een sterke kunststof dat bestand is tegen weer en wind. Het duurzame materiaal is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Een polyester dakkapel wordt in de gewenste kleur of kleurcombinatie opgeleverd. Nabehandeling is niet nodig. Dat bespaart u een hoop tijd.

Een polyester dakkapel is volledig uit kwalitatief hoogwaardig kunststof opgebouwd en kent geen houten basisconstructie zoals een reguliere kunststof dakkapel. Een polyester dakkapel wordt gegoten in een mal waardoor de dakkapel uiteindelijk uit één stuk zonder naden bestaat. Dit vermindert de kans op lekkages en noodzakelijke reparaties aanzienlijk. Kortom: een polyester dakkapel van Perfect Dakkapellen is de perfecte tijdbesparende oplossing voor u!Een moderne of klassieke dakkapel op uw woonhuis in Den Bosch, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Vught of Zaltbommel? Bij Perfect Dakkapellen bent u op het juiste adres!
Onze polyester dakkapellen worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Hierdoor kunnen we de dakkapel volledig naar wens van de klant maken en de kwaliteit waarborgen. Wij geloven in maatwerk. U beslist welke afmeting, indeling, stijl, kleur en opties u wilt. Wij houden daarbij rekening met de voorwaarden van het nieuwe bouwbesluit zodat de productie keurig volgens de regels plaatsvindt.

U heeft de keus uit twee varianten polyester dakkapellen: een moderne, strakke of een klassieke, houtlook. Beide varianten zijn verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren en kleurcombinaties. Vervolgens kiest u een boeideel naar wens. Een boeideel is de dakrand die uw dakkapel beschermt tegen de invloed van neerslag. Aan de voor- en zijkant van de dakkapel vormt het boeideel de visuele overgang naar de bovenkant van uw dakkapel.

Nieuwsgierig naar de verschillende looks? Kom gerust eens kijken in onze werkplaats in Kaatsheuvel of showroom in Roosendaal.Laag energieverbruik door goed geïsoleerde polyester dakkapel
In vergelijking met hout, trespa of keralit heeft polyester een hoge isolatiewaarde. De RC-waarde geeft de warmteweerstand van een totale constructie aan. Hoe hoger de RC-waarde, hoe beter de isolatie. En hoe beter de isolatie, hoe lager uw energierekening. Onze polyester dakkapellen worden gemaakt van duurzaam materiaal met een hoge isolatiewaarde en zijn opgebouwd volgens de sandwichconstructie waardoor er geen koudebruggen ontstaan. Ook zijn ze opgebouwd volgens het nieuwe bouwbesluit: het dak heeft RC-waarde 6.0 en de zijwangen hebben RC-waarde 4.5. Daarnaast gebruiken we hoogrendementsglas waardoor u verzekerd bent van een goed geïsoleerde woonruimte.Een Perfect Dakkapel binnen één dag
Het lijkt een ingrijpende verbouwing, het plaatsen van een dakkapel. Maar dat valt reuze mee. Feitelijk kost het plaatsen van een dakkapel slechts enkele uren. Dat komt door een goede voorbereiding. Wij streven ernaar het proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Beginnend met een uitgebreid en informatief adviesgesprek. Dat gesprek kan plaatsvinden bij u thuis in Den Bosch, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Vught of Zaltbommel of in onze werkplaats of showroom. Aan de hand daarvan wordt u een offerte op maat aangeboden. Wanneer u kiest voor een dakkapel van Perfect Dakkapellen wordt deze speciaal voor u in onze eigen fabriek ontwikkeld. Na de levertijd van zo’n vijf weken plaatsen wij uw polyester dakkapel binnen één dag. Na de klus ruimen wij de rommel op en voeren desgewenst he bouwafval voor u af, zodat u direct kunt genieten van extra licht en ruimte in uw woning. Interesse? Bel ons gerust: 0416 – 23 50 50. Of mail: info@perfectdakkapellen.nl.  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Naadloze constructie

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk