Zolder renovatie

Kijkt u naar uw zolder en vindt u dat uw zolder inclusief dakkapel aan een grondige zolder renovatie toe is? Bij Perfect Dakkapellen helpen wij u graag verder om uw dakkapel weer in alle glorie te herstellen. Met onze kant-en-klare dakkapellen leveren we een belangrijke bijdrage aan een zolder renovatie. Of dit nu een groot of wat kleiner project is: onze vakmensen hebben inmiddels al vele woningen mogen voorzien van een zolder renovatie. Zowel oudere als nieuwbouwhuizen! Meer weten? Op deze pagina vertellen wij u graag meer over de opties.

Zolder renovatie: compleet met een nieuwe dakkapel

Het aanpakken van een zolder renovatie kan nog best een hele klus zijn. Natuurlijk, u kunt het zelf uitvoeren, maar als u een grondige renovatie goed wil doen, is een professional altijd aan te raden. Perfect Dakkapellen werkt op dat vlak dan ook graag mee aan verschillende zolder renovaties of woningrenovaties en werkt vaak met meerdere partijen samen. Het principe van onze kant-en-klare dakkapellen is bovendien ook helder: binnen een dag hebben wij uw dakkapel geplaatst. Vaak gebeurt dit als laatste, nadat het dak en zolder volledig gerenoveerd zijn. Een dakkapel van Perfect Dakkapellen is dan ook een echte finishing touch.

Wat u moet weten over onze renovaties

Wanneer u op zoek bent naar een volledige renovatie, ook aan de binnenzijde, van uw zolder voeren wij niet uit. Wel kunt u daarin onze werkzaamheden combineren met een aannemer. Perfect Dakkapellen is uitsluitend gespecialiseerd op het gebied van nieuwe, kant-en-klare dakkapellen. Ook renoveren wij geen oude(re) dakkapellen die bijvoorbeeld uit hout of zink zijn gemaakt of toevoegingen zoals nokverhogingen of dakopbouwen. Aangezien het vaak om maatwerk gaat, is een goede communicatie daarin belangrijk. Wij helpen u daarom graag met adviezen of tips.

Opties voor onze dakkapellen

Uiteraard heef u, als u voor onze dakkapellen kiest, ruime keuze uit diverse modellen en soorten. In principe kunnen wij iedere standaardmaat zo leveren. In overleg is het daarnaast ook mogelijk om speciaal maatwerk te leveren. Dit neemt vanzelfsprekend altijd wat meer tijd in beslag. Ook heeft u de keuze uit toevoegingen of opties aan uw dakkapel. Van sfeervolle, ingebouwde leds en spotjes bij het venster tot ventilatieroosters of zelfs airco’s: veel is mogelijk!

Neem contact op en plan een afspraak in

Zoals we hierboven al schreven is ook ons contact altijd maatwerk. Omdat iedere situatie om een ander soort dakkapel of aanpak vraagt, komen we dan ook graag een kijkje nemen als u ons inschakelt. Samen met u bepalen we dan hoe de dakkapel eruit komt te zien, in wat voor kleur hij geleverd wordt en op welke dag hij gemonteerd wordt. Ook heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen. Interesse? Neem direct contact met ons op!

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk